comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Fener Ol" kampanyasından ne kadar para toplandı?

05 Nisan 2019, Cuma 12:08

Fenerbahçe'nin dün akşam başlattığı "Fener Ol" kampanyasından şu ana kadar ne kadar para toplandığı belli oldu.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç tarafından dün akşam başlatılan "Fener Ol" kampanyasına ilgi yüksek oldu. Sarı lacivertli taraftarlarla birlikte camianın önde gelen isimleri kampanyaya destek olduklarına dair sosyal medya paylaşımlarında bulundular. Fenerbahçe'nin 1 milyar TL hedefiyle başlattığı kampanyada şu ana kadar ne kadar para toplandığı da belli oldu. 
 

Fenerbahçe Haberleri: "Fener Ol" kampanyasından ne kadar para toplandı?


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FBTV ekranlarında dün akşam "Fener Ol" kampanyasını resmen başlattı. Taraftarların SMS göndererek destek olabildikleri kampanyaya ilgi oldukça yüksekti. Sarı lacivertliler dün akşamdan bu yana yaptıkları bağışlarla 5 milyon TL rakamına ulaştı. 

ALİ KOÇ NE DEDİ?
"1907'de bir fener yandı. Milyonlara ışık ve umut oldu. Asla vazgeçmemeyi öğretti. Bugün 4 Nisan'da omuz omuza yeni bir mücadeleye başlıyoruz Sihirli değneğimiz yok. İçinde bulunduğumuz durumu ancak uzun vadeli gerçekçi bir planlama, mali yönetim ve kulübümüze sahip çıkarak aşabiliriz.  Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatında gol atmasanız bile kazanılan gelirler ciddi seviyelere ulaşmıştır. Mali açıdan rahatlayabilmek için Şampiyonlar Ligi pastasından pay almamız gerekiyor."
 

Fener Ol kampanyasına hangi bankalardan para gönderilir?


Fenerbahçe taraftarları bugün start verilen kampanya ile ilgili internet ortamında destek yöntemleri hakkında araştırmalar gerçekleştieriyordu. Fenerbahçe, 'Fener Ol' kampanyasına destek yöntemlerini açıkladı.

Fenerbahçe, Fener Ol kampanyasının SMS bedelini 20 TL olarak belirledi. FENER OL yazıp 1907'ye SMS gönderen destekçiler sınırsız katılım gösterebilecek.

KISA VADEDE 500 MİLYON TL

En düşük bağış bedeli 1 TL olarak belirlendi. Kampanya için 1 milyar TL ve 1 yıl süre için izin alındı. Hem gerçek kişiler hem de kurumlar kampanyaya "bağış", "sponsorluk" ve "reklam" şeklinde katılabilecek. Kampanya için 1 yıl süre alındı. 31 Mayıs'a kadar 500 milyon TL, bir yıl içinde de 1 milyar TL toplanması hedefleniyor.



Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!