İlker Ayrık ile Fener Ol Özel programı ne zaman, saat kaçta?
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un mali anlamda kurtuluş formülü olarak gördüğü kampanya, sadece Fenerbahçe taraftarlarının değil toplumun her kesiminin desteği ile karşılanarak tarih yazmaya devam ediyor.
Bu büyük kampanya benzeri görülmemiş bir fark yaratmaya daha hazırlanıyor. Sarı Lacivert renklere gönül vermiş ünlüler, Fener Ol kampanyası için FB TV ekranlarında bir araya gelerek, hep birlikte Fener Ol diyecekler.
FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER FB TV'DE TOPLANACAK
FB TV'de 3 Mayıs tarihinde saat 21:00'de canlı yayınlanacak olan ‘İlker Ayrık ile Fener Ol Özel' programı, kampanyaya desteği arttırmak ve Fenerbahçe aidiyetini bir kez daha vurgulamayı amaçlayarak Fenerbahçe'ye gönül vermiş birçok ünlü ismi bir araya getirecek.
Bu isimlerden bazıları Murat Dalkılıç, Murat Şeker, Hande Katipoğlu, Tülin Şahin, Tim Seyfi, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner Fersoy, Hakan Bilgin, Hakan Ural, Uraz Kaygılaroğlu, Tuncay Şanlı, Ali Güneş ve Mehmet Aurelio olacak. Fener Ol kampanyasında hedeflenen noktalara yaklaşmak için dönüm noktalarından biri olması beklenen gecede taraftarları sürpriz içerikler ve keyifli vakit geçirebilecekleri saatler bekliyor.
CEM YILMAZ, BEYAZ VE ACUN İLE AYRI PROGRAM
Fenerbahçe'de kulübün mali durumunu düzeltmek için başlatılan Fener Ol kampanyasında Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk sürprizi yaşandı. Fenerbahçe taraftarı olmasıyla bilinen 3 ünlü isim Fener Ol kampanyasının başarıya ulaşması için FB TV'de program yapma kararı aldı. Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk, Fener Ol kampanyasına destek amacıyla Ramazan ayı boyunca FB TV'de program yapacak.
Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.