comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fedor Smolov'dan flaş transfer cevabı!Resmen açıkladı - Fenerbahçe Haberleri

30 Nisan 2017, Pazar 15:16
Fedor Smolov'dan flaş transfer cevabı!Resmen açıkladı - Fenerbahçe Haberleri

Ara transfer döneminde Fenerbahçe ile ismi anılan Krasnodar'ın golcü futbolcusu Smolov'dan yanıt geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Divan Kurulu toplantısında önümüzdeki sezon şampiyonluk sözü verirken, bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. 


Fenerbahçe forvet transferi yapacak mı? 


Fenerbahçe'nin yeni sezonda golcü transferi yapıp yapmayacağı merak konusu olurken, UEFA Avrupa Ligi'nde sarı lacivertlilerin bu sezon elendiği takım olan Krasnodar'ın golcü futbolcusu Smolov'dan transfer iddialarına yanıt geldi. 
 

Smolov - Fenerbahçe transfer haberleri


Krasnodar'da ve aynı zamanda Rus milli takımının da formasını giyen Fedor Smolov'a yakın kaynaklar golcü futbolcunun Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği konusunda konuştu. FutbolArena editörlerinin derlediği haberde Rus golcüye yakın kaynaklar, "Smolov, Fenerbahçe'den etkilendi. Önü açık bir futbolcu. Tabi Krasnodar ile devam eden sözleşmesi olduğu için bu kararı kendisi veremeyecek. Ancak Türkiye'deki futbol ortamından etkilendi ve Fenerbahçe'nin teklifte bulunması halinde hiç düşünmeden kabul eder." ifadelerini kullandı. 

Krasnodar formasıyla bu sezon 27 resmi maçta 22 gol atan Fedor Smolov, Rusya Premier Lig'de gol krallığı sıralamasında da zirvede bulunuyor. Rus forvetin kulübü Krasnodar ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 
Fedor Smolov'un ismi hatırlanacağı üzere özellikle son günlerde Galatasaray'la da anılmaya başladı. Podolski'nin ayrılacak olması ve Eren Derdiyok'un formsuzluğundan ötürü sarı kırmızılılarda yeni sezonda golcü arayışları devam ediyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!