comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

FB Transfer: İspanyol basını yazdı! Diego Reyes imza için İstanbul'a geliyor

23 Ağustos 2018, Perşembe 00:18
FB Transfer: İspanyol basını yazdı! Diego Reyes imza için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe transfer haberleri kapsamında uzun süredir adı anılan Diego Reyes imza için İstanbul'a geliyor.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Meksikalı stoper Diego Reyes'e imzayı attırmak üzere. Fenerbahçe transfer haberleri FutbolArena'da!


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Diego Reyes geldi mi? (23 Ağustos 2018 Perşembe)


Fenerbahçe transfer haberleri kapsamında ismi uzun süredir Fenerbahçe'ye yazılan Diego Reyes konusunda sona gelindiği yazıldı. İspanyol Marca gazetesi serbest durumda olan Meksikalı stoperin Perşembe günü imza atmak için İstanbul'da olacağını yazdı. 

Habere göre Diego Reyes, 23 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da olacak ve Fenerbahçe'ye transferi için imzayı atacak.
 

Diego Reyes kimdir? Kaç yaşında?


19 Eylül 1992 doğumlu olan Diego Reyes henüz 25 yaşını doldurmadı. 2011'den beri Meksika Milli Takımı forması giyen Reyes, geçtiğimiz Dünya Kupası'nda sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilememişti. 
Meksika Ligi takımlarından CF América'da futbola başlayan Reyes, oradan 7 milyon euroya Porto'ya transfer oldu. Bir dönem Real Sociedad'a ve bir dönem de Espanyol'a kiralanan Reyes, La Liga ekiplerinde ilk 11'de forma giyse de Porto'da 11 oyuncusu olmakta zorlandı. Diego Reyes'in sözleşmesi sona ererken, 25 yaşındaki futbolcu serbest kalmış durumda. 1.90'lık boyu ile stoperde forma giyen Reyes, bunun yanı sıra zaman zaman sağ bek ve ön libero pozisyonlarında da oynadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!