comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

FB Transfer Haberi: Giuliano için transferde Leverkusen iddiası! Giuliano ayrılacak mı? (Giuliano kimdir?)

11 Nisan 2018, Çarşamba 11:15
FB Transfer Haberi: Giuliano için transferde Leverkusen iddiası! Giuliano ayrılacak mı? (Giuliano kimdir?)

Fenerbahçe'de transfer gündeminde Giuliano sürprizi yaşandı. Bayer Leverkusen'in Giuliano ile ilgilendiği yazılmaya başlandı. Giuliano, Leverkusen'e transfer olacak mı? Fenerbahçe'nin Giuliano için istediği para - Giuliano transfer haberleri FutbolArena'da

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri devam ediyor. Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano'ya transfer teklifi mi geldi. Fenerbahçe, Giuliano'yu satacak mı? Leverkusen, Giuliano'yu transfer edecek mi? Tüm bu sorular ve daha fazlası haberimizde...
 

Giuliano Leverkusen'e gidecek mi? Giuliano transfer haberleri (11 Nisan 2017 Çarşamba)


Fenerbahçe'nin sezon başında Zenit'ten transfer ettiği Giuliano ile ilgili transfer iddiaları gündeme geldi. Fenerbahçe transfer gündeminde bugün Giuliano haberleri dikkat çekti.

Türk basınında ve Alman basınında çıkan transfer haberlerine göre, UEFA ile finansal fair play anlaşması devam eden Fenerbahçe'de yönetimi Giuliano'yu satmaya sıcak bakıyor. Fenerbahçe'nin bonservis ücreti için istediği miktar ise en az 15 milyon Euro. Bayer Leverkusen'İn Giuliano'yu kadrosuna katmak istediği, bu transfer için de 15 milyon Euro gibi yüksek bir rakamı gözden çıkarttığı bilgisi haberde yer aldı.
 

Giuliano'nun bu sezonki performansı - Giuliano'nun sözleşmesi ne zaman bitiyor?


Giuliano bu sezon geldiği Fenerbahçe'de 31 maçta 14 gol atarken 2 de asist yaptı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano Fenerbahçe'nine n golcü futbolcusu konumunda. Zenit'ten 7,5 milyon Euro'ya alınan Giuliano'nun 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


AVRUPA'DAKİ EN GOLCÜ BREZİLYALILAR

PSG'nin rekortmen yıldızı Neymar, attığı 19 golle Avrupa'nın 5 büyük liginin en golcü Brezilyalısı konumunda. Onu Liverpool'un golcüsü Firmino 14 golle takip ediyor. Bu ikilinin ardından ise tanıdık bir isim geliyor. 13 gol atan Giuliano, Real Sociedad'tan William Jose ile birlikte 3. sırayı paylaşıyorlar. 5. sırada da yine tanıdık isimler var. Beşiktaş'tan Anderson Talisca ve Vagner Love bu sezon 12'şer gol attılar.

Süper Lig'in yıldızları 9 gol atan Gabriel Jesus'u geçmiş durumda. Bordeaux'un parlayan genç Brezilyalısı Malcom'un da 9 golü bulunuyor. Ayrıca Barcelonalı Paulinho da 8 golle dikkat çekiyor. 
 

Giuliano kimdir? Giuliano'nun kariyeri


31 Mayıs 1990'da Brezilya'nın Curitiba bölgesinde doğan Giuliano, Parana'da futbola başladı. Genç takımdan sonra 2007'de profesyonel olan Sambacı oyuncu, 2009'da ise Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden Internacional'e 4,7 milyon euro karşılığında transfer oldu. Internacional formasıyla başarılı bir grafik çizen Giuliano'nun bir sonraki durağı ise 11 milyon euro karşılığında Dnipro oldu. 2011'den 2014'e dek Dnipro forması giyen ve Kalinic, Boyko gibi isimlerle bir arada oynayan Giuliano, 2014'te ülkesine döndü ve Gremio forması giydi fakat Avrupa'ya geri döndü. Zenit'te başarılı bir 2 sezon geçiren Giuliano, sezon başında Fenerbahçe'ye geldi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!