comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

FB Transfer: Fenerbahçe'nin hoca adayı 9 milyon Euro'yu reddetti

01 Haziran 2018, Cuma 11:04
FB Transfer: Fenerbahçe'nin hoca adayı 9 milyon Euro'yu reddetti

Fenerbahçe ile adı anılan isimlerden ünlü teknik direktör Jorge Jesus, Al Hilal'in kendisi için yaptığı teklifi reddeti. Ünlü çalıştırıcının reddettiği teklif ise dudak uçuklattı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonun planlarını yaparken teknik direktör konusunda gündeme geldiği konuşulan Jorge Jesus, ciddi bir teklifi reddetti.

O Jogo'da yer alan habere göre, Fenerbahçe ile adı anılan Jorge Jesus, Al Hilal'in kendisi için yaptığı yıllık 9 milyon Euro'luk sözleşme teklifini reddetti. 
 

Jorge Jesus, Al Hilal takımına gidecek mi?


Sporting Lizbon'un başında olan Jorge Jesus takımına bu sezon Portekiz Lig Kupası'nı kazandırırken Katar'dan gelen teklif dikkat çekti. Katar ekibi, başarılı çalıştırıcıya 9 milyon Euro'luk bir teklif yaparken Jorge Jesus'u ikna edemedi. Jorge Jesus'un önümüzdeki sezonda da Sporting Lizbon'un başında olması bekleniyor.
63 yaşında olan Portekizli çalıştırıcı daha önce Benfica forması ile Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'sine rakip olmuş, UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşması kapsamında sarı lacivertli temsilcimizi elemeyi başarmıştı. Jorge Jesus sırası ile Guimaraes, Moreirense, Leiria, Belenenses, Braga, Benfica ve Sporting Lizbon takımlarını çalıştırdı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!