comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

FB Transfer: Fenerbahçe, Clement Grenier ile anlaşmak istiyor iddiası

28 Haziran 2018, Perşembe 09:12
FB Transfer: Fenerbahçe, Clement Grenier ile anlaşmak istiyor iddiası

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Guingamp takımında forma giyen Clement Grenier için Damien Comolli'nin temaslara başladığı ifade ediliyor. ​​​​​​​Clement Grenier, Fenerbahçe'ye geliyor mu?

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Damien Comolli temaslara hız verdi. Guingamp takımda forma giyen Clement Grenier için harekete geçti.
 

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe, Clement Grenier'i transfer edecek mi? (28 Haziran Çarşamba)


Philip Cocu'ya imza attıran Fenerbahçe'de Damien Comolli, hocanın isteği doğrultusunda da hareket etmeye başladı. Basında geçen transfer iddiaları arasında ​​​​​​​Clement Grenier ismi öne çıkıyor. Fenerbahçe'nin yaklaşık 2 haftadır oyuncuyla ilgilendiği ifade edilirken anlaşmanın olabileceği konuşuluyor. Fanatik'in iddiasına göre, oyuncunun avukatı Didier Domat ile temasta olan Comolli'nin şartlarda anlaşmaya varılması durumunda 27 yaşındaki orta sahaya imza attırmayı planladığı belirtildi.

​​​​​​​
 

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Grenier kimdir?


Clement Grenier, 27 yaşında ve Guingamp'ta forma giyiyor. Orta saha ve aynı zamanda forvet arkasında görev yapabilen 27 yaşındaki futbolcu 1.86 boyunda. Grenier geçtiğimiz sezon Guingamp formasıyla ligde 16 maçta 5 gol attı ve 4 asist yaptı. Grenier toplamda forma giydiği 17 maçta 5 gol, 4 asistlik perfomrans sergiledi. 27 yaşındaki futbolcunun transfermarkt güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösterildi. 
Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!