comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

FB Haber: Fenerbahçe'de en az maaş alan isim Volkan Demirel!

07 Eylül 2018, Cuma 16:05
FB Haber: Fenerbahçe'de en az maaş alan isim Volkan Demirel!

Fenerbahçe'de yaz transfer döneminde sözleşmesini yenileyen Volkan Demirel'in takımın en az maaş alan futbolcusu olduğu öğrenildi.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de 2018-2019 sezonu öncesinde sarı lacivertli kulüple yeniden anlaşma sağlayan Volkan Demirel'in son derece düşük bir ücrete imza attığı öğrenildi.


Fenerbahçe Haberler: Volkan Demirel ne kadar para kazanıyor?


FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Fenerbahçe, Volkan Demirel ise sadece 2 milyon TL karşılığında el sıkıştı. Bunun üzerine döviz kurunun yükselmesiyle birlikte Volkan Demirel'in bugünkü kur ile maaşı yaklaşık 265 bin euro oldu.

MUĞDAT ÇELİK KADAR KAZANIYOR
Öte yandan Galatasaray'ın en düşük maaş alan ismi de 2 milyon TL maaş alıyor. Galatasaray'da en düşük maaş alan isim Muğdat Çelik olurken, Fenerbahçe'de ise bu isim Volkan Demirel! 

CARLOS KAMENİ 10 KATI KAZANIYOR
Öte yandan Fenerbahçe'nin 15. yabancı olarak kadrosuna dahil etmediği ve göndermeye çalıştığı Kameni ise Volkan'dan yaklaşık 10 kat fazla maaş alıyor. 

Yıllık en az 2,3 milyon Euro aldığı öngörülen başarılı kaleci, Harun Tekin ve Volkan Demirel'den daha çok yıllık maaş alıyor. Carlos Kameni'nin 2020 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!