comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal'dan İsmail Köybaşı'na: "Senden bunu bekliyorum!"

30 Mart 2019, Cumartesi 22:45
Ersun Yanal'dan İsmail Köybaşı'na:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında 2 gol atan İsmail Köybaşı'nı özel olarak tebrik etti. 

FutbolArena - Fenerbahçe mili maçlar nedeniyle lige verilen arada Eskişehirspor'u 4-0 mağlup ederken, İsmail Köybaşı attığı 2 golle dikkat çekti. İsmail Köybaşı'nın attığı 2 golün yanı sıra sergilediği performans teknik direktör Ersun Yanal'ı da sevindirdi. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal göreve geldiğinden bu yana beklerden hücuma katkıdan ziyade daha fazla ceza sahasına girmelerini isterken, son dönemde Hasan Ali Kaldırım deneyimli teknik adamın isteklerine daha fazla yanıt verdi. İsmail Köybaşı'nın da Eskişehirspor maçında bu anlayışa uygun performans sergilmesi Ersun Yanal'ı sevindirdi. 
MAÇTAN SONRA TEBRİK ETTİ

Ersun Yanal, Eskişehirspor maçının ardından İsmail Köybaşı'nı attığı 2 gol ve sergilediği performanstan dolayı tebrik etti. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


 

Fenerbahçe - Eskişehirspor maç özeti ve golleri


Fenerbahçe, Spor Toto Süper 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe mücadeleden 4-0'lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Fenerbahçe'nin gollerini Roberto Soldado, İsmail Köybaşı (2) ve Jailson kaydetti. Fenerbahçe'nin Eskişehirspor ile oynacadığı hazırlık karşılaşmalarının gollerini izlemek için aşağıda yer alan linklere tıklamanız yeterli olacaktır.

Saat 18:00'da başlayan ve Fenerbahçe Televizyonu'ndan yayınlanan Eskişehirspor - Fenerbahçe mücadelesinde, sarı lacivertli takım şu ilk 11 ile başladı; Volkan, Şener, Skrtel, Serdar Aziz, İsmail, Jailson, Oğuz Kağan, Valbuena, Moses, Alper, Soldado.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!