comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal'a şampiyon Galatasaray sorusu: 'Bizimle alakalı değil'

21 Mayıs 2019, Salı 01:29
Ersun Yanal'a şampiyon Galatasaray sorusu: 'Bizimle alakalı değil'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Erzurumspor maçı sonrasında geleceğe dair önemli mesajlar verdi. 

FutbolArena - Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Erzurumspor karşısında 1-0 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

"PRESTİJ AÇISINDAN ÖNEMLİYDİ"
Bugün zorluk derecesi olan bir maçtı. Rakibimizin evindeki son maçı ve kazanmak için yüksek gayret göstereceği bir maçtı. Biz de serimizi devam ettirmek ve ligde kendimize üst sıralarda yer bulmak istiyorduk. Prestij açısından önemliydi.

"FENERBAHÇE YÜZÜNÜ YARINLARA ÇEVİRDİ"

Fener Ol kampanyası ve bundan sonra Fenerbahçe'nin gerçek hedeflerine ulaşmak için güçlü bir Fenerbahçe oluşturmak için çalışacağız. Fenerbahçe yüzünü yarınlara çevirdi. Fenerbahçe'yi yaratmak ve bu zorlu günleri atlatıp kulübün genetiğinde olan yeri yaşatmak için çalışacağız.



"ŞAMPİYONUN KİM OLDUĞU BİZİMLE ALAKALI BİR KONU DEĞİL"

Ersun Yanal son olarak, "Kazandık mutluyuz. Bundan sonra Fenerbahçe yüzünü yarına çevirmeli. Yarın da ise güçlü bir Fenerbahçe var. Bunun için başkanımızın ve yönetimimizin çalışmaları devam ediyor. Biz kendimiz için neler olacağına bakacağız . Rakiplerimizin değil bizim ne yaptığımız önemli. Şampiyonun kim olduğu ise bizimle alakalı bir konu değil. " ifadelerini kullandı. 

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!