Engin Verel'den Fenerbahçeli oyuncuya; "7-8 kilo versem daha iyi oynarım"
FutbolArena - Akşam Gazetesi’nden Engin Verel, Fenerbahçe’nin Kayserispor ile oynadığı maçı değerlendirdi.
Futbolda tabii ki mağlubiyet var. Ama oynadığınız takımlara baktığınızda Fenerbahçe’nin forması bile o takımlarla en kötü berabere kalır. Rakiplerin maddi değerine baktığımız zaman, Fenerbahçe’nin fark attığını görüyoruz. Yenildikleri takımların hocalarını ve futbolcularını küçük görmüyorum.
Onlar da zaten parayla bu işin olmadığını Fenerbahçe’ye ispatladılar. Şu ana kadar yapılan en iyi transfer geçen sene Aziz Yıldırım’ın aldığı ancak Aykut-Volkan ikilisinin işbirliğiyle ertelenen Harun.
Gelelim Reyes diye bir ön libero alınmış ki, inanın ben 7-8 kilo versem, o alanda ondan daha iyi futbol oynarım. Ayew’in attığı gole aldanmayın. Zaten faul kokuyordu. Tıpkı gol dışında sahada bir şey yapmayan Slimani gibi. Valbuena’yı söylemeye gerek yok.
Frey desen, futbolcu mu artist mi anlayamadım. Bu futbolculara baktığımız zaman, onları değil, transferi yapan arkadaşı eleştirmek gerektiğine inanıyorum. Yahu kardeşim Comolli! Sen en az 1.5 sene Ali Koç’un başkan olması için çalıştın.
İyi de bu zaman içinde Süper Lig’de bırakın büyük takımlarda, diğer takımlarda oynaması bile şüpheli bu futbolcuları çok mu aradın. Dikkat ederseniz şu ana kadar futboldan pek bahsetmedim. Neden derseniz. Sahada futbol adına Fenerbahçe’ye yakışan hiçbir şey yoktu.
Tam tersi Kayserispor zaman zaman rakibine futbol dersi verdi. Mensah ve Bilal, "Bizi niye görmüyorsunuz" dercesine sahanın en iyileriydi. Bu defanstan bir şey olmayacağını herkes anladı ama baştakiler hariç.
Her neyse Comolli, ’Benim aldığım yıldızlar, 2 senede dünya yıldızı oluyor’ diyor ya. Demek ki Fenerhçe’nin şampiyonluğu ve bu oyuncuların yıldız olmasını bekleyeceğiz. Ancak bu arkadaşa birinin Fenerbahçe’nin futbol okulu olmadığını anlatması gerekir.