comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Dick Advocaat'ın yeni takımı! 'Yalan söyleyemiyorum'

29 Ekim 2019, Salı 23:16
Dick Advocaat'ın yeni takımı! 'Yalan söyleyemiyorum'

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Dick Advocaat, Stam ile yollarını ayıran Feyenoord'dan teklif aldığını açıkladı.

FutbolArena Dış Haberler - Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat, Feyenoord ile anlaşmak üzere! Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Dick Advocaat, Stam ile yollarını ayıran Feyenoord'ın ilgisini doğruladı. Tecrübeli teknik direktörün Feyenoord yolunda olduğu ifade edildi.
 

Dick Advocaat, Feyenoord ile anlaştı mı?


Dick Advocaat, Stam ile yollarını ayıran Feyenoord'dan teklif aldığını açıkladı. Hollanda'da NOS'a konuşan Advocaat, "Yalan söylemeyi beceremiyorum. Evet bu doğru, ilgileniyorlar." ifadelerini kullandı.

ADVOCAAT, FEYENOORD İLE GÖRÜŞÜYOR
Ülke basınında yer bulan haberlere göre Dick Advocaat ile Feyenoord arasında son pürüzler konuşulmaya başlandı. Advocaat, 30 Haziran 2019 tarihinde Hollanda Eredivise ekibi Utrecht'den ayrılmış ve kulüpsüz kalmıştı.

Tecrübeli teknik direktör o tarihten bu yana dinlenirken, Feyenoord'dan gelen teklifi değerlendirmeye karar verdi. Taraflar arasında yakın zamanda resmi bir anlaşma sağlanması bekleniyor.

ADVOCAAT'IN SÜPER LİG PERFORMANSI

Dick Advocaat kariyeri boyunca Fenerbahçe, Hollanda Milli Takımı, Sparta Rotterdam ve Utrecht kulüplerini çalıştırdı. Advocaat, Fenerbahçe kariyerinde Süper Lig'de çıktığı 34 maçtan 18 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etmişti. Eleştirilere hedef olan Hollandalı teknik adam, 1 sezonun ardından takımdan ayrılmıştı.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!