comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Comolli'den Galatasaray sözleri: 'O gol yıllarca hatırlanacak'

02 Mayıs 2019, Perşembe 20:14
Comolli'den Galatasaray sözleri: 'O gol yıllarca hatırlanacak'

Damien Comolli, Fenerbahçe'nin geleceği ve bu sezonki performansı hakkında konuştu. 

FutbolArena - Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, beIN Sports'ta FutbolunSüperleri ödül töreninde açıklamalarda bulundu. 

"ELIF ELMAS'IN GALATASARAY'A ATTIĞI GOL UZUN YILLAR HATIRLANACAK"
Sanıyorum 35 maç oynandı şu ana kadar. Elif Elmas'ın Galatasaray'a attığı gol uzun yıllar hatırlanacak. Öğrenmek istiyor. Daha kıdemli öğrencilerden öğrenmeye çalışıyor. Fenerbahçe'de herkesi bunu başarmasını istiyor.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Bu sezon bizim beklediğimiz gibi geçmedi. Bu sezon çok şey öğreniyoruz. Önümüzdeki sezon çok daha iyi olacağız. 


Galatasaray Haber: Galatasaray taraftarından Semih Özsoy'a küfürlü tezahürat


Karşılaşmanın son dakikalarına girilirken Galatasaray tribünleri, Fenerbahçe Kulübü 2.Başkanı Semih Özsoy'u hedef alıp küfürlü tezahüratta bulundu.

FATİH TERİM ENGELLEDİ

Bunun üzerine hemen yerinden kalkan Fatih Terim, tribünlere dönerek küfürlü tezahürata karşı çıkıp müdahale etti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 'Küfür etmeyin, yakışmaz'' çıkışı üzerine Galatasaray tribünleri de Semih Özsoy'a karşı tepkilerini bıraktı.

Semih Özsoy'dan Fatih Terim'e:

 

Fatih Terim ile Semih Özsoy arasında ne yaşanmıştı?


Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Galatasaray maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarından kendilerinin de memnun olmadığını söyleyen Özsoy, Fatih Terim'e de cevap verdi. 

Fatih Terim'in hakem kararları ve açıklamalarına değinen Özsoy, Terim'in özellikle, "Gelenek bozulmamış falan ben bunları önemsemiyorum. Bizim burada güzel anılarımız var." sözlerine şu yanıtı verdi: "Başkanımız ve yöneticilerimizin FETÖ iftiralarıyla hapiste olduğu dönemde aldıkları bir şampiyonluk var.  Bir daha da öyle bir şey olmayacak. Bizi burada yenemiyorlar, yenemeyecekler."

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!