comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Comolli'den Fenerbahçe kararı! "Ayrılacağım"

11 Nisan 2019, Perşembe 10:29
Comolli'den Fenerbahçe kararı!

Fenerbahçe'de tartışılan isim olan Damien Comolli'nin sezon sonunda görevini bırakacağı iddia edildi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de sezon başında Ali Koç'un başkanlığı seçilmesiyle sportif direktörlük görevine getirilen Damien Comolli, yapılan transferler nedeniyle sıkça eleştirildi. Comolli'nin yetkilerinin sınırlandıracağı ve görev alanının daralacağı belirtilirken, Fransız futbol adamının da sürpriz bir karar aldığı iddia edildi. Comolli'nin sezon sonunda Fenerbahçe'deki görevini bırakmak istediği öne sürüldü. 
 

Fenerbahçe Haberleri: Comolli, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Star Gazetesi'nde yer alan habere göre Comolli, sezon sonunda Fenerbahçe'deki görevini bırakacak. Comolli'nin Başkan Koç'a ‘Yetkilerim kısıtlandı, gerek sportif gerekse yönetim anlamında başarısızlıklar üstüme ihale edildi. Yapılan transferlerde yönetimle birlikte ortak karar aldık ve bunları gerçekleştirdik fakat her defasında ben sorumlu tutuldum, çaresizim ve sevilmediğimi biliyorum, artık Fenerbahçe'de görev almak istemiyorum, lig biter bitmez görevimden ayrılacağım' dediği öğrenildi.

ALEX DE SOUZA İDDİASI
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sezon başında yapmış olduğu 11 transferin neredeyse tamamından verim alınamayan Sportid Direktör Damien Comolli'nin görevine son verieceği iddia edildi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre Ali Koç, Comolli'nin yerine ise kulübü efsane ismi Alex de Souza'yı düşünüyor.

Alex de Souza'nın transferde Güney Amerika'daki ağırlığını kullanmak isteyen olan Ali Koç'un Brezilyalı yıldız ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptığı ve Alex de Souza'dan transfer listesi aldığı iddia edilmişti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!