FutbolArena - Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Sivasspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.
Sadece Robinho’nun pozisyonlarında zaman zaman zorluk yaşadık. Ancak takım halinde bu tehlikeleri önledik.
İkinci yarıda çok daha iyiydik. Pozisyonlara girdik ama en önemli eksiğimiz gol. Pozisyon üretiyoruz ama gol atamıyoruz.
Bazı konularda daha iyi noktaya geliyoruz ama her şeyden önce içinde bulunduğumuz durumdan memnun olamayız. 9 puanımız var ve bundan memnun olamayız. Bazı konularda kendimizi geliştirdiğimizi görüyoruz. Ancak bunları skorla değiştirmeliyiz.
Birlikte mücadele etmeliyiz. Bu takım ve kulüp için başarıya ulaşmak adına bu odaklanmayı doğru şekilde sağlamak zorundayız.