comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Carlos Alberto Parreira'dan Fenerbahçe taraftarına: "Dünyanın en büyüğü"

13 Aralık 2018, Perşembe 18:51
Carlos Alberto Parreira'dan Fenerbahçe taraftarına:

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Carlos Alberto Parreira, sarı lacivertli takım hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - 1995-96 sezonunda Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan 75 yaşındaki eski Brezilyalı teknik direktör Carlos Alberto Parreira, beIN Sports'a sarı lacivertliler hakkında konuştu. 

"TÜRKİYE'DE, ARJANTİN VE BREZİLYA'DAN DAHA ÇOK FANATİK VAR"
Türkiye'de futbol çok tutku dolu ve etkileyici. Öyle ki hem Brezilya, hem de Arjantin'den daha fanatik olduklarını söyleyebiliriz. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe arasında çok büyük bir rekabet var. 

"DÜNYADAKİ EN BÜYÜK TARAFTARA SAHİP FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYON OLDUM"

Ben Türkiye'de sadece 1 sezon kaldım, çok keyifli bir sezon geçirdim. Kupada final oynadık. 6 sezon sonra şampiyon olduk. Sözleşmemi uzatmak istediler ama o dönemde sürekli futbol solumak benim için yeterli oldu. Futbolda kazandığınız zaman sorun yok ama kaybettiğinizde çok mutlu olabiliyorsunuz. Burada devam etmek istemiyorum dedim. Dünyadaki en büyük taraftara sahip kulüpte şampiyon oldum. Ancak 1 yıl benim için yeterliydi. 

"ZICO VE ALEX HARİKA İŞLER YAPTI"

Zico, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Alex, Fenerbahçe için bir idol. Harika seviye yarattı. Hagi de mükemmel bir oyuncuydu. Alex de Fenerbahçe'de sansasyoneldi. Bugün bile ismi anılıyor. Fenerbahçe'de yaptıkları için saygı görüyor. Zico da öyle. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!