comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner Erkin'den transfer açıklaması! 'Fenerbahçe dışında'

22 Ağustos 2020, Cumartesi 14:21
Caner Erkin'den transfer açıklaması! 'Fenerbahçe dışında'

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken Caner Erkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken kamp yapılan Topuk Yaylası'nda Caner Erkin basın mensuplarının karşısına geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan deneyimli futbolcu şampiyonluk hakkında konuştu.

"FENERBAHÇE TARAFTARINA KIRGINLIĞIM YOK"
"Fenerbahçe benim için sevgi, aşk, tuttuğum, taraftarı olduğum takım. Benim aklımda bir hareket yapmak yoktu. Kadıköy'de son sene anneme çok ağır küfürler oldu. Kırıldığım için kırmak istedim belki de. Buluştuk yine. Küçüklükten beri sevdiğim takımdayım. Artık, kırgınlık olmaz, olamaz. Öyle bir şey olmasını istemem."

"FENERBAHÇE DIŞINDA KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM"
"Fenerbahçe dışında hiçbir kulüple görüşmedim. Başkanımız ve Emre abi beni istediklerinde hiç düşünmeden kabul ettim. Bir süreç, soru işareti olmadı. Teklif aldığım zaman çok heyecanlandım. Hayatıma burada devam ettiğim için çok mutluyum."

"FİŞEK LAKABINI HOCAM TAKTI" 

"Fişek lakabını Manisaspor'da hocam bana taktı. Hareketli ve yerimde duramadığım için öyle dedi. Baktılar gerçekten fişek gibiyim, öyle kaldı. Ben de sevdim."

"FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK"

"Fenerbahçe'nin hedefi her zaman şampiyonluk, birincilik olmalı, ikincilik söz konusu olmamalı. Şampiyonluk inşallah bu sene gelecek. Fenerbahçe için ikincilik söz konusu bile olmamalı. Gökhan ve benim gibi şampiyonluk yaşamış oyuncuların bu duyguyu diğer oyunculara anlatması lazım."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!