comScore
1 / 7

Bursaspor'un eski yıldızından Fenerbahçe'ye transfer yanıtı: "Seve seve gelirim"

FutbolArena - Fenerbahçe’de transfer çalışmaları kapsamında sıcak saatler yaşandı.

2 / 7

Bursaspor’un eski yıldızından Fenerbahçe’ye transfer yanıtı: Seve seve gelirim

<h2>Bursaspor’un eski yıldızından Fenerbahçe’ye transfer yanıtı: Seve seve gelirim</h2>
Avustralyalı sol bek, sezon başında gittiği PSV’de kulübeden kurtulamayınca Türkiye’ye dönüş sinyali yaktı. Menajeri aracığıyla haber yolladı: "Beni isterseniz her türlü kolaylığı sağlarım."
.
3 / 7
Tranferde önceliği orta saha ve forvet takviyesine veren Fenerbahçe’ye sürpriz bir teklif geldiği iddia edildi.

.
4 / 7
Sezon başında 1.5 milyon euro’ya Bursaspor’dan PSV Eindhoven’a transfer olan 28 yaşındaki Aziz Behich’in menajeri aracılığıyla sarı-lacivertli kulübe haber yolladığı bildirildi.

.
5 / 7
Hollanda ekibinde kulübeden kurtulamayan Avustralyalı sol bekin, F.Bahçe’ye gelmek istediğini iletip "Beni isterseniz seve seve gelirim. Bonservis konusunda her türlü kolaylık için PSV yönetimiyle konuşmaya hazırım" mesajı gönderdiği öğrenildi.

.
6 / 7
Aziz’in ismi sezon başında Fenerbahçe’nin gündemine gelmişti.

.
7 / 7
Hollanda ligi Eredivisie’de bu sezon 4 maçta sahaya çıkıp sadece 70 dakika şans bulabilen 1.70 boyundaki futbolcu, söz konusu maçlarda oyuna sonradan dahil oldu.

FOTOMAÇ