comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Benzia'dan OLAY paylaşım! Hakaret...

03 Kasım 2018, Cumartesi 00:13
Benzia'dan OLAY paylaşım! Hakaret...

Fenerbahçe'nin Cezayirli oyuncusu Yassine Benzia, Galatasaray derbisi sonrası olay bir açıklama geldi. Benzia, oyundan alınmasına küfürlü tepki gösterdi.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaştı. Mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlanırken ikinci yarının başında oyundan alınan Yassine Benzia'dan olay bir paylaşım geldi.
 

Yassine Benzia'nın Galatasaray derbisi sonrası açıklamaları


2-2 biten karşılaşmada ilk yarı Fenerbahçe adına sahanın en iyilerinden biri olmasına karşın ikinci yarının başında yerini Alper Potuk'a bırakan Yassine Benzia maçın bitiş düdüğü sonrası sosyal medya hesabından çok konuşulacaşj bir paylaşım geldi.

Galatasaray derbisinde ikinci yarıda oyundan alınan Benzia, yaptığı paylaşımda "Her zaman ben. S***m b**n kararı. Futbol hakkında hiçbir şey bilmiyorlar" ifadeleri yer aldı.

 

Erwin Koeman Fenerbahçe'de kalacak mı?


Fenerbahçe eski teknik direktörü Cocu'nun yardımcısı Erwin Koeman, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Koeman bu soruya, " Kararı verecek olan başkanımızdır. Bizim bir kontratımız var. Bu iş ne zaman kadar devam edecek, göreceğiz. Pazartesi olabilir, gelecek hafta olabilir, gelecek ay olabilir... Bilmiyorum. Bir sözleşmemiz var ve işimizi yapıyoruz." şeklinde yanıt verdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!