comScore
1 / 6

Belçika'da Fenerbahçe'yi şaşırtan karşılama! Silahlı güvenlik güçleri...

FutbolArena - Fenerbahçe kafilesi, 11.40’ta kalkan özel uçakla Belçika’ya gitti. Başkan Ali Koç, bu zorlu deplasmanda da takımı yalnız bırakmadı.

 

2 / 6

Belçika’da Fenerbahçe’yi şaşırtan karşılama! Silahlı güvenlik güçleri...

<h2>Belçika’da Fenerbahçe’yi şaşırtan karşılama! Silahlı güvenlik güçleri...</h2>
Fenerbahçe kafilesi, 11.40’ta kalkan özel uçakla Belçika’ya gitti. Başkan Ali Koç, bu zorlu deplasmanda da takımı yalnız bırakmadı.
3 / 6
Havalimanında Sarı-Lacivertliler’i bir grup taraftarın yanı sıra Brüksel Büyükelçimiz Levent Gümrükçü karşıladı.
4 / 6
Taraftarlar, Ali Koç’a büyük ilgi gösterip, çiçek verdi. UEFA’nın ’yüksek riskli maç’ kategorisine soktuğu karşılaşma öncesinde Belçika polisi, havalimanında yoğun güvenlik önlemleri aldı.
5 / 6
Fenerbahçe kafilesinin çevresinde emniyet çemberi oluşturulup, deyim yerindeyse kuş uçurtulmadı.
6 / 6
Sarı-Lacivertliler’i taşıyan otobüs, polis eskortu eşliğinde önce otele, ardından son antrenman için Constant Vanden Stock Stadı’na gitti.

Fanatik