comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aykut Kocaman'dan Fikret Orman'a flaş gönderme

25 Şubat 2018, Pazar 18:33
Aykut Kocaman'dan Fikret Orman'a flaş gönderme

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 23. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman müsabaka öncesinde açıklamalarda bulunurken, Fikret Orman'ın hafta arası Divan Kurulu'nda kendisi hakkında söylediklerine bir anlamda cevap verdi. 


Aykut Kocaman - Fikret Orman haberleri (Beşiktaş - Fenerbahçe)


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisi öncesinde yaptığı açıkamada, Tüm planları ve hesaplamaları yapıyoruz ama esas hesap, top oyuna girdikten sonra başlayacak. Rakibimizde bizi ilgilendiren şeylerden ziyade, neler olacağını hesaplamak da önemli. Hafta içi de söyledim. Esas iş top oyuna girdikten sonra başlayacak." diye konuştu. 

FİKRET ORMAN'A CEVAP
Psikolojik anlamda birçok etkenin içinde barınacağı bir maç oynayacaklarını söyleyen Aykut Kocaman, "Rakibimizde bizi ilgilendiren şeylerden ziyade, neler olacağını hesaplamak da önemli. Beşiktaş'ın, Bayern Münih maçında beklenti çok daha büyüktü. Tur açısından söyleyebilirim. Psikolojik anlamda çok önemli bir sınav olacak. Ölüm kalım maçı demiyorum. (gülerek) Ancak burada kırılma maçı olarak göründüğünü söyleyebilirim."

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!