"KARİYERİMİN ZİRVESİYDİ"
"Başarılı bir yılı geride bıraktım. Toplam 56 maçta forma giydim. Bu şu ana kadar kariyerimin zirvesi. Hem milli takımda hem de kulüp düzeyinde başarılar elde ettim. Fenerbahçe'de de şampiyonluğun eşiğine gelip üçüncü olduk. Umarım gelecek sezon her şey düzelir ve şampiyon oluruz."
"FENERBAHÇE'DE OYNADIĞIM İÇİN GURURLUYUM"
"Çoğu zaman farklı transfer haberleri çıkıyor ama formül basit; Ben Fenerbahçe'nin oyuncusuyum ve sözleşmem sürüyor. İstanbul'da da mutluyum. Bu takımda oynadığım için gururluyum. Elbette eğer önüme başka takıma transfer olma fırsatı gelirse, kendimi en iyi liglerde görme isteğim bir sır değik. En iyi liglerden birinde oynamak için her gün daha çok çalışıyorum."
"TRANSFERİ KONUŞMAYA GEREK YOK"
"Atletico Madrid, Atalanta, Leicester gibi büyük takımlarla adımın anılması onur verici ama ben bunlarla yaşayan birisi değilim. Benim için sürekli oynamak önemli. Fenerbahçe'de de çok mutluyum ve hiçbir sıkıntım yok. Fenerbahçe, istediği gibi bir teklif aldığını iletene kadar ben Fenerbahçe'de kalacağım. Bu yüzden transferi konuşmaya gerek yok."
Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

