comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Atletico Madrid'den Eljif Elmas için Nikola Kalinic teklifi

01 Mayıs 2019, Çarşamba 11:07
Atletico Madrid'den Eljif Elmas için Nikola Kalinic teklifi

Fenerbahçe'de sergilediği performansla dikkat çeken Eljif Elmas için Atletico Madrid iddiası ortaya atıldı.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği performansla Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından takip edilen Eljif Elmas ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Genç futbolcunun transferi için Atletico Madrid'in de devreye girdiği öne sürüldü. İspanyol kulübünün bu transferde Nikola Kalinic'i de sarı lacivertlilere önereceği iddia edildi. 
 

Fenerbahçe Haberleri: Eljif Elmas, Atletico Madrid'e transfer olacak mı?


Fenerbahçe'de Eljif Elmas için Avrupa'dan son olarak Atletico Madrid'in devreye girdiği öne sürüldü. İtalyan bsınında yer alan habere göre; Eljif Elmas için Lazio, Fiorentina, Tottenham, Sevilla ve son olarak Atletico Madrid'in girişimde bulunacağı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin 15 milyon euro istediği iddia edilen Eljif Elmas için Atletico Madrid'in Nikola Kalinic'i de sarı lacivertlilere önerebileceği kaydedildi.
 

Eljif Elmas bu sezon kaç gol attı?


Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 37 karşılaşmada 2,255 dakika süre alan Eljif Elmas, bu süreçte takımı adına 2 gol kaydetti. Eljif Elmas bu golleri Atiker Konyaspor deplasmanı ve iç sahada oynanan Galatasaray derbilerinde kaydetti. Eljif Elmas'ın Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!