comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Anderlecht cephesinden Fenerbahçe açıklaması: 'Çok zor'

07 Kasım 2018, Çarşamba 18:43
Anderlecht cephesinden Fenerbahçe açıklaması: 'Çok zor'

Anderlecht Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck, Fenerbahçe maçı mncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Anderlecht ile karşılaşacak. Müsabaka öncesinde Anderlecht Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck, basın toplantısında konuştu. 

"FENREBAHÇE'Yİ İSTANBUL'DA YENMEK ÇOK ZOR"
"Dinamo Zagreb'e karşı kazanabilirdik. İyi başladık ama kırmızı kart görerek rakibe armağan verdik. Fenerbahçe maçında da 2-0 öndeydik ve orada da rakibe bir armağan verdik. Grupta iyi durumda değiliz ama yine de hala şansımız var. Önümüzdeki 3 maçı kazanmak zorundayız. Fenerbahçe'ye gelip burada onlardan puan almak zor. Çok zor bir deplasman çünkü. 

"FENERBAHÇE'YE EVİNDE GOL ATMAK ÇOK ZOR"

Avrupa futbolunu iyi biliyorum. Eğer sürpriz yaparsak bu ilk olmayacak. Şampiyonlar Ligi'nde dahi her şey olabiliyor. Takımların kötü günleri, başka bir takımın iyi günü olabiliyor. Futbolda her şey mümkün. Ancak öncelikle rakiplerimize armağan vermeye son vermemiz lazım. 3-4 gol atacak diye düşünmemek lazım. Zaten burada Fenerbahçe'ye, evinde gol atmak zor. 

Fenerbahçe'nin, Belçika'da Anderlecht karşısında ikinci yarıdaki futbolundan etkilenip etkilenmediği yönündeki soruya yanıt veren  Hein Vanhaezebrouck, "O kadar da etkilenmedim. İyi takım, önemli oyuncuları var ama biz kendimize bakıyoruz. Kazanmaya çalışacağız." diye konuştu. 

"ATMOSFER KAFAMI KARIŞTIRMAYACAK"

Öte yandan Anderlecht futbolcusu Sebastian Bornauw ise Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferinden etkilenip etkilenmeyeceği yönündeki soruya, " Fenerbahçe Stadı'ndaki atmosferde kafamı karıştırmaz. Böyle maçlar için futbolcu oldum." yanıtını verdi. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!