comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ali Koç'un görüntüleri Avrupa basınında! 'İnanılmaz manzara'

24 Şubat 2020, Pazartesi 17:55
Ali Koç'un görüntüleri Avrupa basınında! 'İnanılmaz manzara'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray derbisinde taraftarlarla yaşadığı olay Avrupa basınında geniş yer buldu. 

FutbolArena Dış Haberler - Süper Lig 23. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbide Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaşanan tartışma sonrasında duruma el koymak için protokol tribününden aşağı inmesi Avrupa basınında da geniş yer buldu. Başkan Ali Koç, duruma el koymak için protokol tribününden aşağı inerken bu olay hem Türk basınında, hem de Avrupa basınında farklı yorumlandı. 


Fenerbahçe Haberleri: Ali Koç Galatasaray derbisinde taraftar olay 


Avrupa basını Galatasaray'ın 21 yıl sonra Fenerbahçe deplasmanında aldığı galibiyetin şampiyonluk yarışında çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un protokol tribününden aşağı inmesi ve sonrasında bir taraftarla yaşadığı olaya da dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere koridorlarda bir taraftarın küfürü sonrasında çok sinirlenen Ali Koç'u orada bulunan diğer insanlar sakinleştirmeye çalışmış ve Ali Koç'un da "Satmayın beni!" sözleri gecenin en çok konuşulan anlarından birisi olmuştu. 

MARCA: "TÜRKİYE'DE ÇILGINLIK BAŞKAN TRİBÜNDEN ATLADI VE AŞAĞI İNDİ
İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca, Ali Koç'un taraftarlarla yaşadığı olayı "Türkiye'de delilik! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarların hakaretleri sonrasında duruma el koymak için tribünden aşağı atladı." şeklinde manşete taşıdı. 

A BOLA: "FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ ÇOK ÖFKELENDİ"

A Bola ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un derbide taraftarların tepkisi üzerine çok sinirlendiğini yazarken, haberin devamında Türk basınına dayalı bilgiler yer verildi. Portekiz basını aynı zamanda bu görüntüleri olağandışı olarak yorumladı."

AVRUPA BASININDAN YANKILAR ŞU ŞEKİLDE:






ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!