comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ali Koç, Comolli'nin yerine Alex de Souza'yı getiriyor (FB Haberleri)

09 Nisan 2019, Salı 11:20
Ali Koç, Comolli'nin yerine Alex de Souza'yı getiriyor (FB Haberleri)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gelecek sezon için radikal bir değişikliğie imza atarak Damien Comolli'nin yerine Alex de Souza'yı göreve getireceği iddia edildi.

FutbolArena - Feberbahçe Başkanı Ali Koç sezon başından beri yapmış olduğu transferler ile sarı lacivertli taraftarların hedef tahtasına oturan sportif direktör Damien Comolli ile yollarını ayırmayı hedefliyor. Ali Koç'un Comolli'nin yerine kulübün efsane ismi Alex de Souza'yı düşündüğü öne sürüldü.


Fenerbahçe Haber: Damien Comolli gönderilecek mi?


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sezon başında yapmış olduğu 11 transferin neredeyse tamamından verim alınamayan Sportid Direktör Damien Comolli'nin görevine son verieceği iddia edildi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre Ali Koç, Comolli'nin yerine ise kulübü efsane ismi Alex de Souza'yı düşünüyor.

Alex de Souza'nın transferde Güney Amerika'daki ağırlığını kullanmak isteyen olan Ali Koç'un Brezilyalı yıldız ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptığı ve Alex de Souza'dan transfer listesi aldığı iddia edilmişti.


Fenerbahçe Transfer: Alex de Souza'nın Fenerbahçe'ye önerdiği futbolcular


Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon transferde yönünü için Güney Amerika'ya çevirecek. Fenerbahçe'ye bu kıtada ise referans Ale de Souza olacak. Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Alex de Souza, Fenerbahçe'ye Fluminense forması giyen golcü futbolcu Pedro'nun transfer edilmesini önerdi.

1997 doğumlu 21 yaşında olan Pedro, forvet mevkinde forma giyiyor. Piyasa değeri 9 milyon Euro olan Pedro bu sezon 46 karşılaşmada 15 gollük bir performans sergiledi.

İŞTE ALEX'İN ÖNERDİĞİ İSİMLER

Pedro (Fluminense-Forvet)
Lucas (Santos-Stoper)
Fagner (Corinthians-Sağbek)
Leo Duarte (Flamengo-Stoper)
Liziero (Sao Paulo-ÖnLibero)
Jean Mota (Santos-Orta saha)
Luan (Gremio-Forvet)
Henrique (Vasco-Solbek)
Gustavo (Corinthians-Santrfor)

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!