comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alberth Elis'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması

17 Ocak 2019, Perşembe 18:03
Alberth Elis'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Alberth Elis'in menajeri Daniel Solis, Fenerbahçe için çıkan transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe Transfer çalışmalarına devam ederken, 22 yaşındaki Honduraslı futbolcu Alberth Elis'i kadrosuna katacağı iddia edildi. Alberth Elis'in menajeri Daniel Solis, Fenerbahçe transferi için çarpıcı açıklamalar yaptı.
 

Alberth Elis Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Houndras basınından La Prensa'ya konuşan Daniel Solis, oyuncunun Fenerbahçe'ye transferinin sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

"Kulüpler hakkında konuşmayacağım. Takımıyla devam eden bir sözleşmesi var. Her transfer döneminde olduğu gibi spekülasyonlar oluyor. Sadece onunla ilgilenen kulüpler olduğunu söyleyebilirim. Eğer bir anlaşma olacaksa herkesi memnun etmeli. Elis hedefleri için oynamaya devam ediyor. Tüm yönlerini geliştirmek için çaba gösteriyor."
 

Alberth Elis kimdir, kaç yaşında?


22 yaşındaki Honduraslı futbolcu Alberth Elis, kariyerinde Olimpia, Moterrey, Houston formaları giydi. Alberth Elis, sağ kanatta görev yapabilen bir futbolcu. MLS'te 56 maça çıkan Alberth Elis, 21 gol, 12 asistlik performans sergiledi. Honduras Milli Takımı'nda da 31 maçta 7 gol atan Alberth Elis, Amerika Ligi'nde Houston forması giyiyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!