comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aatıf'ın Kayserispor'a uzaktan müthiş golü (İZLE)

02 Nisan 2018, Pazartesi 20:30
Aatıf'ın Kayserispor'a uzaktan müthiş golü (İZLE)

Fenerbahçe'nin Faslı yıldızı Aatıf Chahechouhe, Kayserispor deplasmanında şık bir gol kaydetti. Başarılı futbolcunun kariyerinde Kayserispor'a attığı gollerin sayısı dikkat çekti.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'a konuk oldu. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan sarı lacivertli takımda Aatıf Chahechouhe'nun golü alkış topladı.
 

Aatıf Chahechouhe'nun Kayserispor'a attığı gol 


Maçın henüz 8. dakikasında karşı karşıya kalan Roberto Soldado, düzgün bir vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Ardından 12. dakikada ceza sahası dışından sert vuran Aatıf Chahechouhe, Fenerbahçe adına skoru 2-0 yaptı. Topun üst direğe çarparak ağlarla buluştuğu bu gol, Fenerbahçe taraftarlarının beğenisiyle karşılandı.

AATIF'IN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Aatıf Chahechouhe'nun en çok gol attığı takım


Fenerbahçe'nin Faslı yıldızı Aatıf Chahechouhe, Kayserispor'a karşı oynadığı 6. maçta 5. golünü atarak dikkatleri üzerine çekti. Sarı lacivertli formayla ilk kez Kayserispor'a gol atan başarılı futbolcu, diğer golleri Sivasspor kariyerinde kaydetmişti.
31 yaşındaki futbolcu bu sezon teknik direktör Aykut Kocaman'ın şans verdiği 30 resmi maçta 5 gole katkı gösterdi. 4 gol ve 1 asist kaydeden Aatıf, 2017-18 döneminde Kocaman'ın en çok tercih ettiği isimlerden oldu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!