comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de dibe vuran adam

12 Eylül 2014, Cuma 15:30

Aykut Kocaman döneminde Kayserispor'dan, İlhan Eker ve Okan Alkan'ın yanında 3.5 milyon euro bonservis verilerek transfer edilen Serdar Kesimal, Sarı Lacivertli forma altında adeta oynamayı unuttu.
 

FutbolArena Özel 

BÜYÜK UMUTLARLA ALINDI
 
Kayserispor'da gösterdiği başarılı performansla Guus Hiddink döneminde Milli Takım'a kadar yükselen gurbetçi oyuncu 2011 yaz döneminde geldiği Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlığın ardından ilk devreyi kapatan Serdar, sezonun ikinci yarısında forma giyerken vasatı aşamayan bir oyun ortaya koydu.
 
EGEMEN ve ALVES GELİNCE UNUTULDU
 
Fenerbahçe'deki ikinci sezonunda Egemen ve Bruno Alves'n transferleriyle iyice gözden düşen 25 yaşındaki oyuncu, Aykut Kocaman tarafından ağırlık olarak kupa maçlarında şans verilse de bu maçlarda da performansıyla vasatı aşamadı.
 
GEÇEN SEZON 1 KEZ OYNADI
 
Geçtiğimiz sezon başında sakatlık yaşayan genç oyuncu Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği oyuncular arasında yer alıyordu. Sezon boyunca şans verilmeyen Serdar Kesimal, ligin son maçında eski takımı olan Kayserispor'a karşı forma giydi.
 
Büyük umutlarla geldiği Sarı Lacivertlilerde kariyeri dibe vuran defans oyuncusu, İsmail Kartal tarafından sezon başında kadroda tutuldu.

HER İKİSİ DE YOK
 
Genç yaşına rağmen dördüncü sezonunu yaşadığı Fenerbahçe'de, gerek vasatı aşamayan performansı gerek yaşadığı sakatlıklarla bir türlü göze giremeyen Serdar Kesimal için yeniden bir şans doğabilir. Egemen ve Alves'in yokluğunda oynama şansı artan gurbetçi oyuncu, Pazar günkü Trabzonspor maçında İsmail Kartal'ın forma vermesi halinde oynayabilecek durumda. Henüz 25 yaşında olmasına rağmen kariyeri dibe vuran gurbetçi oyuncunun şans verilmesi halinde Sarı Lacivertli forma altında uzun yıllar forma giyecek potansiyeli bulunuyor.
Haber: Özgür Kızgın

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!