comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Cevahir Can sessizliğini bozdu

19 Mayıs 2015, Salı 16:23
Cevahir Can sessizliğini bozdu

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile Beşiktaş taraftarları arasında çıkan kavga geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu.

FutbolArena Özel - Beşiktaş taraftarı Cevahir Can da konu hakkında attığı tweetle gündeme oturmuştu. O taraftar suskunluğunu Futbolarena'ya bozdu.
 
"TWİTİ ATTIM AMA ORADA DEĞİLDİM"

Olay sırasında orda olmadığını belirten Can, "Akhisar maçı için İstanbul'dan yola çıktım, doğru. Ancak ben olaya karışmadım. Yolda giderken twitter'da Emre'nin kavgaya karıştığını gördüm. Emre, Atatürk'ün çizdiği sporcu kriterlerinin çok uzağında biri. Ona saygı duymam söz konusu değil. Ben de taraftar olarak olayı görüp böyle bir twit attım. Kesinlikle fiziki bir müdahalem olmadı diyebilirim. Orada yoktum" dedi.
 
"SELİM KOSİF TELEFONDA ARGO KELİMELER KULLANDI"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif'in sahibi olduğu Kosifler Oto'da satış danışmanı olarak çalıştığı öğrenilen Can, bu twit sonrası görevinden kovuldu. Selim Kosif'in olay sonrası kendisini aradığını dile getiren siyah beyazlı taraftar, "Selim Bey beni aradı. O tweeti atıp atmadığımı sordu. Ben de attığımı dile getirdim. Daha sonra hakaret ve argo kelimeler kullanarak telefonu kapadı." diye konuştu.
 
"KEŞKE ÖNCE BİR DİNLESEYDİ"

Selim Kosif'in koyu bir Fenerbahçeli olduğunun altını çizen Can, "Ben de koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. 5 yıldır Selim Bey'in şirketinde çalışıyorum. Keşke kendisi beni arayıp bir olayı dinleseydi" ifadelerini kullandı.
 
AYNI OLAYI VOLKAN DA YAŞASAYDI ÜZÜLMEZDİM!

Bu olay Fenerbahçe'de Volkan ve Emre dışında bir futbolcuya yapılsaydı gidip araya girerdim. Ancak Volkan ve Emre'ye sadece ben değil çoğu insanın tutumu aynı. Niye Gökhan Gönül ya da Alper Potuk değil de hep Emre hep Volkan!

Haber: Ertan SÜZGÜN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!