comScore
1 / 6

Fenerbahçe, Vodafone Park'ı Sarı-Lacivert yapacak!

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta mücadelesi bu akşam muhteşem bir derbiye sahne olacak. Beşiktaş ve Fenerbahçe takımları bu akşam Vodafone Park Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak.

2 / 6
Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak Beşiktaş ve Fenerbahçe derbisi öncesinde Fenerbahçe heyetinden ilginç bir uygulama gelecek.
3 / 6
Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, Fenerbahçeliler, Medipol Başakşehir maçında olduğu gibi Beşiktaş derbisinde de soyunma odasını sarı lacivert duvar kağıdıyla kaplayacak.
4 / 6
Beşiktaş derbisi için seferberlik ilan eden Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyet futbolcuları motive etmek için özel çaba sarfediyor. Vodafone Park’taki soyunma odasının duvarları M.Başakşehir maçında olduğu gibi sarı lacivert duvar kağıdıyla kaplanacak.
5 / 6
Böylelikle futbolcuların kendilerini evlerinde hissetmeleri sağlanacak. (Hürriyet)
6 / 6