comScore
1 / 17

Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (21 Ağustos 2018)

FutbolArena - Sarı lacivertlilerden son haberlerle gündemin nabzını tutuyoruz.

 

Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (21 Ağustos Salı FB haberleri)

 

Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

2 / 17

Fenerbahçe’de Renato Sanches heyecanı

<h2> Fenerbahçe’de Renato Sanches heyecanı</h2>


Brezilyalı Giuliano’yu Suudi Arabistan’a yollayan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Sarı Lacivertli ekip gündemine Portekizli futbolcu Renato Sanches’i aldı.

Bayern Münih’li ’süper çocuğun’ Fenerbahçe’nin gündeminde olduğu iddiası, taraftarları fazlasıyla heyecanlandırdı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Sanches’in gelmesi halinde, Cocu yönetiminde formunu yükselterek takıma büyük katkı verebileceği belirtildi.
3 / 17

21 yaşındaki orta sahanın, oyun tarzıyla Sarı-Lacivertliler’in sistemine kısa sürede uyum sağlayabileceği kaydedildi.

Sarı- Lacivertli futbolseverler, heyecanla Renato Sanches’den gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Fanatik
4 / 17

Fenerbahçe antrenmanlara başladı

<h2>Fenerbahçe antrenmanlara başladı</h2>

Spor Toto Süper Lig’in ikinci hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Süper Lig’in üçüncü haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de, çalışmalar 1 günlük iznin ardından başladı. Teknik Direktör Phllip Cocu yönetiminde, Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, saat 10.30’da başladı. Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde ilk 11’de görev alan futbolcular, yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından, kısa mesafede pas organizasyonları yaptı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla birlikte tamamlandı.

Fenerbahçe, Göztepe hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile birlikte devam edecek.

İHA
5 / 17

Giuliano’nun menajeri William D’Avila, transfer sürecini anlattı

<h2>Giuliano’nun menajeri William D’Avila, transfer sürecini anlattı</h2>

Fenerbahçe’nin 28 yaşındaki oyuncusu Giuliano, 10.5 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer oldu. Brezilyalı oyuncunun menajeri William D’Avila, transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Kısır geçen transfer dönemine menajer William D’Avila damgasını vurdu. DW Sports Managament şirketinin sahibi olan Davila, Onyekuru’yu Galatasaray’a getirdikten sonra Giuliano’yu da Fenerbahçe’den götürdü.

6 / 17
Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’ın Giuliano için 10.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemesini sağlayan Davila, transfer sürecini anlattı: ’’Giuliano gibi bir oyuncuyla çalıştığım için çok mutluyum. Avukatı Felipe Nagel de yardımcı oldu. Damien Comolli de şu ana kadar çalıştığım en iyi profesyonellerden biri, onun sayesinde her şey çok çabuk ilerledi.’’

Giuliano için mesaisini harcayan William D’Avila, şimdi de menajerliğini yaptığı Badou Ndiaye’yi Galatasaray’a getirecek. Stoke City’yi kiralama konusunda ikna eden D’Avila, Ndiaye’nin hafta içinde sarı-kırmızılı takıma dönmesini sağlayacak.

Fanatik
7 / 17

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan bayram mesajı

<h2>Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan bayram mesajı</h2>

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kurban Bayramı nedeniyle kulübün sitesinden kutlama mesajı yayımladı.

Ali Koç’un mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz bu hassas dönemde, birbirimize karşı duyduğumuz sevgi, saygı ve birliğin güçlendiği;

Hep birlikte sağlık, huzur ve Sarı Lacivert başarılar ile dolu bir bayram geçirmemiz dileği ile.

Tüm camiamızın ve Türk halkının Kurban Bayramı’nı kutluyorum."

Fanatik
8 / 17

Dedryck Boyata Türkiye için gemileri yaktı

<h2>Dedryck Boyata Türkiye için gemileri yaktı</h2>

Transfer olmayı kafasına koyan Dedryck Boyata, kulübü Celtic’le maçlara çıkmayı reddediyor. Belçikalı stoperin, sosyal medyada Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’i takibe alması dikkat çekti.

Stoper arayışındaki Fenerbahçe ile adı anılan Dedrcyk Boyata konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Belçikalı savunmacı, kariyerine yeni bir takımda devam etmek istiyor. 27 yaşındaki oyuncu, bu nedenle Celtic ile maçlara çıkmayı reddetti. İskoç ekibi, Şampiyonlar Ligi’ne AEK karşısında havlu atınca, Boyata hedef adam haline geldi. Celtic menaceri Brendan Rodgers da oyuncuyu artık gözden çıkarttı. Boyata ise sosyal medyada Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’i takibe aldı. Belçikalı savunmacının bu hareketi, kariyerine Türkiye’de bir kulüpte devam edeceği iddialarını güçlendirdi.
9 / 17
Mangala da takipte

Manchester City’nin savunmacısı Eliaquim Mangala da benzer bir harekette bulundu. Mangala, Mathieu Valbuena ile Josef’i takibe aldı. Fransız stoperin de Fenerbahçe’nin gündeminde olduğu öne sürülüyor. Ancak tecrübeli oyuncu, yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle şubat ayından beri sahalardan uzak.

Fanatik
10 / 17

Giuliano’dan Fenerbahçe’ye veda

<h2>Giuliano’dan Fenerbahçe’ye veda</h2>


Fenerbahçe’den Suudi Arabistan’ın El Nassr takımına transfer olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano Victor de Paula, sarı-lacivertlilere veda etti.

Giuliano, 7 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle geçtiğimiz sezonun en flaş transferi olmuştu. Sambacı, ilk sezonunda attığı 15 gol ve yaptığı 6 asistle taraftarın sevgilisi haline geldi. Ancak yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertli kariyeri kısa sürdü.
11 / 17
Cocu’nun sisteminde yer bulması zor görünen Giuliano, 10.5 milyon euro bedelle Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımına transfer oldu. Başarılı oyuncu, eşyalarını toplarken, Fenerbahçe taraftarlarına veda mesajı gönderdi.

Giuliano, kişisel sosyal medya hesaplarından Türkçe ve İngilizce olarak yaptığı paylaşımda, "Fenerbahçe taraftarlarına, oyuncularına, teknik ekibine, kulüp çalışanlarına bu fırsat, sevgi, saygı, sabır, destek için teşekkür ederim. Sadece bir yıldı ama çok yoğun geçti. Hepiniz için en iyisini diliyorum. Hep Beraber. Haydi Fener!" ifadelerini kullandı.

Fanatik
12 / 17

Fenerbahçe’de 1 numaralı hedef: Edin Visca

<h2>Fenerbahçe’de 1 numaralı hedef: Edin Visca</h2>

Fenerbahçe, Giuliano’dan elde edeceği gelirle Finansal Fair-Play sıkıntısını aşacak. Cocu’nun istediği ’skorer kanat oyuncusu’ takviyesinde 1 numaralı aday olan Edin Visca için Sarı-Lacivertliler tüm imkânlarını seferber edecek.

Giuliano’nun Al-Nassr’a transferi, Fenerbahçe’nin elini fazlasıyla rahatlattı. Finansal Fair-Play kısıtlaması altında olan Sarı-Lacivertliler, buradan gelecek parayla transfer çalışmalarında artık daha rahat hareket etme imkanına sahip olacak. Orta saha ve stoper takviyesi için girişimlere devam eden Kanarya, Edin Visca’ya da gözünü dikmiş durumda.
13 / 17
Sistem değişiyor

Giuliano’nun gitmesiyle Phillip Cocu, PSV’de başarı sağladığı 4-3-3 sistemine dönüş yapacak. Hollandalı teknik adam, bu taktiğin işlemesi için ’skorer kanat oyuncusu’ alınmasını talep etti. Yıllardır golleri ve asistleriyle lige damga vuran, istikrarını hiç kaybetmeyen, ligi çok iyi tanıyan Visca, bu bölge için en önemli aday haline geldi. Boşnak yıldız, yeni bir maceraya yelken açmak istediği için bu transfere sıcak bakıyor.
14 / 17

Müthiş hücum hattı

Başkan Ali Koç’un, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bizzat görüşerek teklif yapacağı iddia edildi. Fenerbahçe bu transferi 4 milyon Euro civarı bir rakama bitirmek istiyor. Eğer beklenen imza gelirse, Cocu’nun elinde Visca-Ayew- Slimani’den oluşacak etkili bir hücum hattı olacak.

Fanatik
15 / 17

İsmail Köybaşı’ya talip var

<h2>İsmail Köybaşı’ya talip var</h2>

Atiker Konyaspor teknik direktörü Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu İsmail Köybaşı’nı istiyor.

İlk iki haftada 6 gol atıp, 4 puan kazanan Konyaspor, transferde kalan 10 günlük periyotta savunmayı güçlendirmenin hesapları içinde.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, ısrarla İsmail Köybaşı’nı takımda görmek amacında. Fenerbahçe, sol bek transferini yaptığı anda İsmail’in ayrılmasına onay verecek.

Cocu, Avrupa’da ve ligde Hasan Ali’yi kullanırken, İsmail’in forma bulması zor gözüküyor.

Fanatik
16 / 17

Giuliano’nun 10.5 milyon Euro bedelle Al Nassr’da

<h2>Giuliano’nun 10.5 milyon Euro bedelle Al Nassr’da</h2>

Suudi Arabistan kulübü Al Nassr, Fenerbahçe’nin Breziyalı futbolcusu Giuliano ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Al Nassr’ın paylaşımından sonra Fenerbahçe, KAP’a bonservis bildiriminde bulundu. Fenerbahçe, Al Nassr’ın Giuliano için 10 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödediğini açıkladı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Giuliano’nun yeni adresi resmen belli oldu. Giuliano, kendisini 3 yıllığına Al-Nassr’a bağlayan sözleşmeye imza attı. Suudi Arabistan ekibi, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile Brezilyalı yıldız futbolcuyu kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü dün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimde, Giuliano’nun Al-Nassr’a transferi konusunda görüşmelere başlandığını duyurmuştu.
17 / 17
Fenerbahçe, Giuliano’nun bonservisini açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, Giuliano için Al-Nassr’ın 10 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti ödeyeceğini açıkladı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Giuliano Victor de Paula’nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC’ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 10.500.000 Euro (Onmilyonbeşyüzbin Euro) bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır" denildi.

Fanatik