FutbolArena - Fenerbahçe’nin golcüsü İngiltere’den gelecek.
Sarı lacivertli takımda forvet arayışları sonuç verdi.
Fenerbahçe’de yeni sportif direktör Comolli yönetiminde transfer çalışmaları devam ederken, İngiliz basınına yansıyan haberlere göre sarı lacivertlilerin Middlesbrough’da forma giyen 25 yaşındaki Assombalonga ile ilgilendiği öne sürüldü.
Fenerbahçe’nin transfer gündemine sürpriz bir isim dahil oldu. Middlesbrough’da forma giyen 25 yaşındaki Assombalonga ile sarı lacivertli takımın ilgilendiği iddia edildi.
Ancak İngiliz basınına yansıyan haberlere göre futbolcunun 15 milyon pound civarında çok yüksek bir maliyeti söz konusu. Bu sebeple Fenerbahçe’nin 25 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle satın almak yerine kiralama formülü üzerinde duracağı kaydedildi.
Britt Assombalonga 25 yaşında ve santrfor mevkinde forma giyiyor. 2017 yılında Nottingham’dan Middlesbrough’a transfer olan Britt Assombalonga, geçen sezon Championship Ligi’nde 44 maçta 15 gol attı ve 2 asist yaptı.
Fotomaç