Beşiktaş'ın Akhisar Belediye ile deplasmanda oynayacağı maça Bülent Yıldırım'ı atandı. Siyah-beyazlı camia ve taraftarlar bu kararı tepkiyle karşılarken Bülent Yıldırım'ın ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe maçındaki kararı hala tartışılıyor.
Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırladığı ve 2-0 kaybettiği maçta sarı-lacivertliler 1-0 öndeyken Demba Ba'nın Mehmet Topal tarafından ceza sahası içinde düşürülüşüne penaltı kararı vermemiş ve tartışma yaratmıştı.
Bu tartışılan kararını hakem yorumcularının hemen hepsi yanlış bulup Bülent Yıldırım'ın penaltı kararı vermesi gerektiğini ifade etmişti. Bülent Yıldırım o maçta gözlemci İlhami Kaplan tarafından ''İyi (Verimli performans)'' anlamına gelen 8.2'lik not almıştı.
İşte hala tartışılan o pozisyon;

