comScore

FB Erzurum canlı izle, FB Erzurum şifresiz izle (FB Erzurum beIN Sports şifresiz canlı maç izle)

17 Aralık 2018, Pazartesi 19:50
FB Erzurum canlı izle, FB Erzurum şifresiz izle (FB Erzurum beIN Sports şifresiz canlı maç izle)

FB - Erzurum canlı izle, FB - Erzurum şifresiz izle, FB - Erzurum bein sports izle, FB - Erzurum bein sports canlı izle, FB - Erzurum bein sports şifresiz izle, FB - Erzurum bedava izle şeklinde arama yapanlar için Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçına dair tüm yayın bilgilerini haberimizde derledik. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Fenerbahçe sahasında BB Erzurumspor'u konuk edecek. FB - Erzurum maçı saat 20:00'de başlayacak. FB - Erzurum maçının 11'leri belli oldu. FB - Erzurum maçı saat 20:00'den itibaren beIN Sports'ta yayınlanacak. FB - Erzurum maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgileri haberimizde derledik. 
 

Fenerbahçe - BB Erzurumspor maç haberleri


Ersun Yanal, Kadıköy'de son olarak 2013-2014 sezonunun 33. haftasında Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor'u 4-0 yendiği maçta takımının başında yer almıştı. Yanal, ayrıca 1676 gün sonra Fenerbahçe'yle bir resmi maçta görev alacak. Yanal'ın sarı-lacivertli ekiple son resmi maçı da şampiyonluğa ulaştıkları 2013-2014 sezonunun 34. haftasında 16 Mayıs 2014'te oynanan Kayserispor müsabakası olmuştu. Öte yandan Ersun Yanal, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine yardım amacıyla 8 Ağustos 2014'te Chelsea ve Beşiktaş'ın da katıldığı Kadıköy'deki turnuvada da sarı-lacivertlilerin başında bulunmuştu. (AA)
 

beIN Sports canlı maç HD izle (FB - Erzurum beIN Sports canlı)


Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Brezilya Ligi ve Fransa Ligi'nden haftanın önemli futbol karşılaşmalarını yayınlayan beIN Sports kanalı, futbol branşının yanı sıra basketbol maçlarını da naklen yayınlıyor. Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de oynanan tüm karşılaşmalar Bein Sports kanalından canlı yayınla izleyenlere ulaşıyor.

beIN Sports frekans bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 12379
Symbol Oranı: 30000
FEC: 3/3
Polarizasyon: 
Horizontol (Yatay)


 

Fenerbahçe - BB Erzurumspor beIN Sports canlı yayın


Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçı saat 20:00'da başlayacak. Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçı saat 20:00'dan itibaren beIN Sports'tan yayınlanacak. Ersun Yanal Fenerbahçe'nin başında ilk maçına çıkacak. Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçını beIN Sports üzerinden canlı ve şifresiz izlemek isteyenler, Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçının başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe - BB Erzurumspor canlı izle, Fenerbahçe - BB Erzurumspor şifresiz izle, Fenerbahçe - BB Erzurumspor bein sports canlı izle, Fenerbahçe - BB Erzurumspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçını canlı izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!