FutbolArena - Milli arayı avantaja çevirmek için Florya’ya kapanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor’u detaylı analizini çıkarıp rakibi eli boş göndermek için planlarını yaptı.
Terim bütün hafta da çalışmalarını yapılan analize göre gerçekleştirecek. Daha önce F.Bahçe derbisi öncesi de rakibin analizini ekibiyle yapan ve ona göre çalışan Terim, skor olarak olmasa da oyun olarak istediğini almıştı.
Bu kez skor olarak da üstünlük kurmak isteyen Fatih Terim’in önceliği daha önceden öğrencisi olan ve krallıkta Gomis’in ardından 2. sırada yer alan Burak’ı ceza sahası içinde topla buluşturmamak.
Fernando’nun sarı kart cezalısı olmasından dolayı Selçuk daha da önem kazanıyor. Tedaviye olumlu tepki verdiği belirtilen Selçuk’un bugünden itibaren takımla saha çalışmasına çıkması bekleniyor.
Fanatik