comScore
1 / 8

Fatih Terim resmen istedi! Brezilyalı genç yıldız

FutbolArena - Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ederken teknik direktör Fatih Terim’den sürpriz bir istek geldi.

2 / 8
Galatasaray’da Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz ile transfer zirvesi gerçekleştirdi.
3 / 8
İsviçre kampı öncesi Rusya’ya çıkarma yapan Fatih Terim’in pek çok önemli menajer, yönetici ve teknik adamla görüştüğü ortaya çıktı.
4 / 8
Bunlardan biri de Corinthians Başkanı de Andrade’ydi. Terim, Paraguaylı kanat oyuncusu Angel Romero’yu çok beğendiğini söyledi.
5 / 8
Brezilya ekibinin başkanı ise Paraguaylı’dan kendilerinin de büyük beklentileri olduğunu anlattı.
6 / 8
2019’a kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun kiralanması mümkün görünmüyor. Çünkü kiralama bitimi boşa çıkacak.
7 / 8
Ancak Corinthians, Romero’yla mukavele yenileme görüşmeleri yapıyor. Eğer her şey yolunda giderse oyuncuyu 1 yıl Galatasaray’a kiralayabilirler.
8 / 8
Romero, Şampiyonlar Ligi’nde parlayıp, fiyatını yükseltebilir. Bu da Corinthians’ın işine gelir. (Akşam)