comScore

Fatih Karagümrük 3-1 Fethiyespor maç özeti ve golleri

15 Eylül 2018, Cumartesi 18:36
Fatih Karagümrük 3-1 Fethiyespor maç özeti ve golleri

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fatih Karagümrük, ligin 3. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Fethiyespor'u 3-1 mağlup etti. 

FutbolArena - TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. haftasında Fatih Karagümrük, Fethiyespor ile karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu sezon ilk kez seyircisinin önüne çıkan Fatih Karagümrük, rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koydu ve sahadan 3-1 galip ayrıldı. 


Fatih Karagümrük- Fethiyespor maç özeti


Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Fatih Karagümrük, bu sezon seyircisi önünde ilk maçına çıktı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta geride kalan 2 haftayı puansız tamamlayan kırmızı siyahlılar, ilk galibiyetini Fethiyespor önünde aldı. Süleyman Hurma yönetiminde sezon başında yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Fatih Karagümrük, Fethiyespor'u 3-1 mağlup etti. 

Fatih Karagümrük'ü galibiyete taşıyan goller 7. dakikada Murat, 20. dakikada Burak ve 90'da Youssef Yeşilmen'den geldi. Fatih Karagümrük bu galibiyetle ligde ilk 3 puanını aldı. Fatih Karagümrük ligde önümüzdeki hafta deplasmanda Kahramanmaraş ile karşı karşıya gelecek. Fethiyespor ise bu mağlubiyetin ardından ligde 1 puanda kaldı. 
İLK 11'LER:

Fatih Karagümrük: Tarık, Adil, Murat, Fuchs, Hüseyin, Murat Ceylan, Youssef Yeşilmen, Erkan Zengin, Gökay, Burak, Emir Gökçe

Fethiyespor: Kemal, Erdi, Ahmet Cebe, Fethi, Fahri, Ramazan, Kağan, Kaızm, Alican, Metin, Yakup

Türkiye Alt Ligler Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!