comScore

BJK Transfer: Fabri'nin Fulham'a transferinde bonservis ne kadar?

23 Temmuz 2018, Pazartesi 17:56
BJK Transfer: Fabri'nin Fulham'a transferinde bonservis ne kadar?

Beşiktaş kulübü Fabri'nin transferi için Fulham ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İspanyol kalecinin transferinden siyah beyazlı kulübün kasasına ne kadar para gelecek? İşte perde arkası. 

FutbolArena Özel - Beşiktaş, kaleci Fabri'nin Fulham'a transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. KAP'a yapılan açıklamada henüz bu transferin maliyeti hakkında bilgi verilmezken, siyah beyazlı taraftarlar Fabri transferinden kulübün ne kadar kazanacağını merak ediyor. 


Beşiktaş Transfer Haberleri: Fabri Fulham'a kaç paraya gitti?


Fabri'nin Fulham'a transferi öncesinde İspanyol futbolcunun menajeri 900 bin euro civarında bir ücret istemişti. Beşiktaş bu fiyatı kendi istediği rakama çekerek fiyatta anlaştı ve Fabri'nin menajerine 400 bin euro verildi. İspanyol kalecinin menajeri aradaki 500 bin euro olan farkın bir kısmını Fulham'dan alacak. Siyah beyazlı kulübün ise kasasına bu transferden 6 milyon euro gelecek. 

Öte yandan transferin ardından Şenol Güneş ile görüşen Fabri, "Beşiktaş'ta yeniden doğdum. Emeği geçen herekse teşekkür ediyorum. İngiltere'ye hayalimi gerçekleştirmeye gidiyorum." dedi. 
Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!