Eylül bebek'in neden öldüğü ise belli oldu. Eylül bebek'ün ölümünün perde arkasındaki detay ortaya çıktı. Eylül bebek'in cansız bedenine ulaşılmasından son ana kadar baba Yağlıkara umudunu hiçbir zaman kaybetmedi. Eylül'ün babası yaptığı açıklamada, "Onu önlükle doktor olarak görmeyi çok istiyorum." ifadesini kullanmıştı. Peki Eylül bedek neden öldü? Eylül bebek'in ölümü hakkında merak ettiklerinizi Eylül bebek'in ölümüyle ilgili hazırladığımız haberin devamında bulabilirsiniz. Eylül bebek'in ölümünün perde arkasıyla ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Milliyet'in haberine göre Yağlıkara ailesi, kızlarından gelen kötü haberle yıkıldı. Küçük Eylül'ün cinayete kurban gittiği açıklandı. Cezaevinde olan ve olayı halen itiraf etmeyen zanlı Uğur Koçyiğit'in, Eylül'ü öldürdükten sonra bir elektrik direği dikip, cenazesini de bu direğin hemen altına açtığı çukura gömdüğü ortaya çıktı. Koçyiğit'in cep telefonunda yapılan incelemede çocuk pornosu görüntülerinin bulunduğu iddia edildi.

Eylül bebek'in ölümünün ardından Eylül bebek hakkında merak edilenleri Eylül bebek hakkında hazırladığımız haberin devamında bulabilirsiniz. Peki Eylül bebek kim? Eylül bebek kaç yaşındaydı? Eylül bebek kaç yaşında öldü? Eylül bebek neden öldü? Eylül bebek'in ailesi kim? Eylül bebek ile ilgili tüm gelişmeler haberimizin devamında.

Eylül bebek kimdir? Eylül bedek kaç yaşındaydı? Eylül bedek neden öldü?
nkara Polatlı'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül'ün cansız bedeni, köye bir km uzaklıkta yeni dikilmiş elektrik direğinin dibinde gömülü halde bulundu. Habertürk'ün haberine göre Türkiye'nin kanını donduran vahşi cinayetle ilgili detaylar da dehşete düşürdü. Eylül'ün boğularak öldürüldüğü, vücudunda kesici ve delici alet tarafından bırakılan izlere rastlandığı öğrenildi. Tutuklu Uğur K.'nın cinayeti intikam duygusuyla işlemiş olabileceği üzerinde duruluyor. Ayrıca zanlının pedofil eğilimi gösterdiğine ilişkin bulgulara ulaşıldı. Öte yandan tek kişilik hücrede tutulan zanlının son gelişmelerin ardından yeniden sorgulanacağı öğrenildi.
EYLÜL YAĞLIKARA MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN>>>