comScore

Euro son dakika, Canlı euro fiyatları, 1 euro kaç TL oldu? Euro neden yükseliyor? (Euro takip 7 Mayıs 2019)

07 Mayıs 2019, Salı 11:19
Euro son dakika, Canlı euro fiyatları, 1 euro kaç TL oldu? Euro neden yükseliyor? (Euro takip 7 Mayıs 2019)

Canlı euro fiyatlarını takip etmek isteyenler haberimizde yer alan canlı euro takip, euro kaç tl oldu, euro ne kadar, 1 euro kaç TL, euro fiyatları neden değişiyor, euro son dakika, euro ne kadar gibi aramaların yanıtlarını derledik. 

Canlı euro fiyatları, euro ne kadar, euro kaç tl oldu, 1 euro kaç TL, euro fiyatları son dakika, euro son dakika, son dakika euro fiyatı, euro ne kadar oldu 7 Mayıs, euro fiyatları canlı takip, canlı euro fiyatı gibi aramaların yanıtlarını sizler için derledik. YSK'nın 31 Mart İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar vermesinin ardından euro fiyatlarında da hareketlilik yaşanıyor. İstanbul seçimlerinin Haziran ayında yapılacağı haberinin ardından 1 euro kaç TL oldu? Canlı euro fiyatları haberimizde.
 

Euro fiyatı son dakika! 1 euro kaç TL? (Canlı euro fiyatları 7 Mayıs 2019)


Euro fiyatlarında 6 Mayıs Pazartesi gününe göre değişiklikler yaşanıyor. İstanbul seçimlerinin tekrarlanacağı haberinin ardından euro fiyatlarında da hızlı bir çıkış yaşanmaya başlandı. YSK'nın seçimleri yenileyeceğini açıklamasının ardından dün 1 euro fiyatı 6,32 seviyelerindeyken bir anda bugün 7 Mayıs Salı saat 11.00 itibariyle 7 tl seviyelerine kadar yükseldi. Euro fiyatlarını anlık olarak takip etmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

CANLI EURO FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN 

 

İstanbul seçimleri ne zaman yapılacak? YSK İstanbul seçim kararı ne oldu?


31 Mart İstanbul seçimlerinde usulsüzlük iddiası nedeniyle seçimlerin yenilenmesine karar verildi. İstanbul seçimleri ne zaman, YSK seçim kararı ne oldu, YSK İstanbul seçim kararı son dakika gibi aramaların yanıtları da belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul seçimlerinin 24 Haziran Pazar günü yapılmasına karar verdi. 

EKREM İMAMOĞLU'NUN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!