comScore

EURO 2016 Haberleri: Fransa'da terör saldırısı önlendi

06 Haziran 2016, Pazartesi 16:26
EURO 2016 Haberleri: Fransa'da terör saldırısı önlendi

Ukrayna'da bir Fransa vatandaşı 125 kg TNT bombayla yakalandı. Euro 2016'da terör saldırısı yapmayı planladığı öğrenildi.

FutbolArena – Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası için artık gün sayılırken turnuva öncesinde güvenlik önlemleri de had safhada. Avrupa'nın birçok noktasında terör alarmı verilirken, istihbarat örgütleri terörist saldırıları önceden tespit etmeye çalışıyor.
 
Bugün Ukrayna güvenlik birimi, bir Fransa vatandaşını 125 kg TNT patlayıcıyla yakaladığını açıkladı. İsminin Gregoire olduğu belirtilen Fransız, Euro 2016'da 15 terör saldırısı planladıklarını açıkladı. Saldırıların “Ultra-milliyetçi görüş” ideolojisiyle yapılacağını söyleyen saldırganın herhangi bir terör örgütüyle bağlantısı olup olmadığı henüz bilinmiyor.
 
Euro 2016, Cuma akşamı ev sahibi Fransa ile Romanya arasında oynanacak maç ile başlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!