comScore

Eşkıya Dünyaya Hükümdar 134. bölüm izle (ATV EDHO yeni bölüm izle)

23 Nisan 2019, Salı 23:29
Eşkıya Dünyaya Hükümdar 134. bölüm izle (ATV EDHO yeni bölüm izle)

EDHO 134. bölüm izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar ATV yeni bölüm tekrarı izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar son bölüm izle, yeni bölüm izle seçenekleri haberimizde.

ATV ekranlarında her Cuma akşamı saat 20:00'da başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümü bu akşam yayınlandı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümü kaçıran yada EDHO yeni bölümü yeniden izlemek isteyen dizi severler internet ortamında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tekrar izle, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm full izle seçeneklerini araştırmaya başladı.


ATV İZLE: Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tekrar izle

 

İçerideki muhbir kim?

Yeni bir anlaşma yapmak için Mesut'la tekrar bir araya gelen Hızır ve Haşmet'in planı, kardeşlerinin onlardan habersiz yaptığı operasyonla bozulmuştur. Ünal Kaplan ile el sıkışması beklenen Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha edinir. Akif'e sıkılan kurşunu şahsına yapılmış bir hareket olarak algılar ve hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.

Mesut ile işlerin eskisinden de kötü bir hal alması, hem Çakırbeyli hem de Façalı ailesini derinden sarsacaktır. Bu iki ailenin bir güç gösterisine ihtiyacı olduğunu düşünen Mesut, verdiği talimatla Hızır ve Haşmet'i ailelerin gözleri önünde evlerinden aldırır. Ağabeylerinin zor kullanarak alınmasına şahit olan İlyas ve Behzat'ın dışarıda bırakılmasının ise önemli bir sebebi vardır. O sebep, ortak menfaatler için birlikte hareket eden ikilinin, başlarında ağabeyleri yokken kendilerini öldürtecek bir hataya bulaşacak olmasıdır. Nitekim çok geçmeden bu planın ne kadar yerinde bir plan olduğu kanıtlanır. Ünal Kaplan'ı ölümle tehdit ederek Mesut'u tuzağa çekmesini bekleyen İlyas ve Behzat'ın unuttuğu şey, içlerinde bir muhbir olduğu gerçeği olacaktır.


ATV: EDHO 134. BÖLÜM TEKRAR İZLE
 


Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisi konusu ne?


Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever… Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır…

Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir… Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisi oyuncuları


Ozan Akbaba: İlyas
Yunus Emre Yıldırımer: Alpaslan
Kenan Çoban: Fahri
Mesut Akusta: Ekrem
Mustafa Vuran: Adnan
Tuna Orhan: Servet
Turgay Tanülkü: Şahin Ağa
Hakan Meriçliler: Karabatak Ziya
Sabina Toziya: Hayriye Çakırbeyli
Hakan Karsak: Enişte
Erdal Küçükkömürcü: Davut
Emre Törün: İstihbaratçı Nevzat
Sevinç Gürçen: Hatice
Savaş Özdemir: Tipi
Sevil Akı: Emine
Erkan Bektaş: Ateş
Sedat Kalkavan: İlker
Zara: Gönül
Can Bartu Arslan: Ömer Çakırbeyli
Yasemin Sakallıoğlu: Lütfiye
Nihan Taşyürek: Özgür

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!