comScore

Erzurumspor - Fenerbahçe maçı canlı izle, Erzurumspor - Fenerbahçe şifresiz İZLE (Erzurumspor - Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

20 Mayıs 2019, Pazartesi 19:40
Erzurumspor - Fenerbahçe maçı canlı izle, Erzurumspor - Fenerbahçe şifresiz İZLE (Erzurumspor - Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Erzurumspor - Fenerbahçe maçı saat 20:00'da başlayacak. Erzurumspor - Fenerbahçe maçı beIN Sports'tan yayınlanacak. Erzurumspor - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 33. haftasında Erzurumspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Erzurumspor - Fenerbahçe maçı saat 20:00'da başlayacak. Erzurumspor - Fenerbahçe maçının 11'leri belli oldu. Erzurumspor - Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den yayınlanacak. Erzurumspor - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 


Erzurumspor - Fenerbahçe maçı 11'leri


Erzurumspor: Sehic, Leo, Sunu, Taylan, Tolga, Emrah Başsan, İbrahim, Hakan, Eduok, Pierre, Lokman

Fenerbahçe: Harun, Isla, Skrtel, Serdar Aziz, Hasan Ali, Jailson, Tolgay Arslan, Dirar, Zajc, Valbuena, Soldado
 

Erzurumspor - Fenerbahçe maç haberleri


Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor Süper Lig'in 33. hafta maçında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti. Futbolcular, bu zorlu maçtan üç puan alıp ligde kalmak istediklerini vurguladılar. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Tedavisi devam eden Egemen Korkmaz ve Gabriel Obertan'ın katılmadığı idman yaklaşık 2 saat sürdü. (İHA)

 

Erzurumspor - Fenerbahçe maçı kadro haberleri


Fenerbahçe'de cezalı Volkan Demirel ile Eljif Elmas'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Ferdi Kadıoğlu, Mehmet Topal ve Michael Frey, BB Erzurumspor maçının kadrosunda yer almadı. BB Erzurumspor'da ise Egemen Korkmaz ve Gabriel Obertan, zorlu Fenerbahçe mücadelesinde takımlarını yalnız bıraktı. Volkan Demirel'in yokluğunda kaleyi Harun Tekin'e emanet eden Ersun Yanal, savunmayı Isla, Martin Skrtel, Serdar Aziz ve Hasan Ali Kaldırım dörtlüsünden kurdu. Mehmet Topal'ın tedavisi nedeniyle oynayamadığı maçta orta sahada Jailson ve Tolgay Arslan görev yaptı. Kanatlarda Dirar ve Valbuena'yu saha süren Ersun Yanal, Soldado'nun arkasında Miha Zajc'ı tercih etti.
 

Erzurumspor - Fenerbahçe Süper Lig Puan Durumu


Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta itibari ile Fenerbahçe topladığı 40 paun ile 11. sırada yer alıyor. BB Erzurumspor ise 33. hafta itibari ile 32 puanda 17. sırada yer alıyor. Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ın belirlediği BB Erzurumspor maçı kadrosunda 4 eksik bulundu. Fenerbahçe'de cezalı Volkan Demirel ile Eljif Elmas'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Mehmet Topal ve Michael Frey, BB Erzurumspor maçı kafilesinde yer almadı. Bu gelişmelerin ardından ilk 11'de Tolgay Arslan'ın yanında Jailson'un oynaması bekleniyor.
 

Erzurumspor - Fenerbahçe beIN Sports canlı yayın


Erzurumspor - Fenerbahçe maçı saat 20:00'da başlayacak. Erzurumspor - Fenerbahçe maçı saat 20:00'dan itibaren beIN Sports'tan yayınlanacak. Erzurumspor - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Erzurumspor - Fenerbahçe canlı izle, Erzurumspor - Fenerbahçe şifresiz izle, Erzurumspor - Fenerbahçe bein sports izle, Erzurumspor - Fenerbahçe bein sports canlı izle, Erzurumspor - Fenerbahçe bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Erzurumspor - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!