comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ersun Yanal'dan Demokrasi mesajı

02 Ağustos 2016, Salı 21:45
Ersun Yanal'dan Demokrasi mesajı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 5-0 kazanılan MTK Budapeşte maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Trabzonspor Teknik Direktörü, MTK Budapeşte ile oynanan 5-0 kazanılan hazırlık maçından sonra takımla birlikte darbe olayları hakkında da konuştu.
 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın MTK maçı sonrası açıklamaları


A Spor'a konuşan ve öncelikle kamp döneminden bahseden Ersun Yanal, "14 Ağustos'tan sonra lig haftası başlayacağı için Trabzonspor'un kadrosu şekillenmiş olacak. Tabi belirli imkansızlıklar ve zorluklar var. Geçen yıldan kaynaklanan şeyler... Sayın başkanımız da bunları söyledi. Aldığımız oyuncuların bir bölümü Avrupa Şampiyonası, UEFA ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları için beklemek zorundayız. Transfer yaparken bazı sıkıntılarımız da oldu. Trabzonspor'u beklenen seviyeye getirmek için ince eleyip sık dokuyoruz" dedi.
 

Ersun Yanal'dan Demokrasi mesajı


Türkiye'de futbolun çok önemli bir süreçten geçtiğini söyleyen Ersun Yanal, "Kulüplerin yapılanması, borçların ve FFP sıkıştırmasından dolayı zor bir dönem olacak. Bu dönemde Trabzonspor'u doğru yönetip, temellerini sağlam kurmalıyız dedi"

Yanal sözlerine şu şekilde noktayı koydu: "Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Demokrasinin kazandığı, ülkenin önemli bir sınavdan geçtiği bu süreçte herkes üzerine düşeni yaptı. Cumhurbaşkanımız, muhalefet partileri ve tüm sağduyulu sivil toplum örgütlerinin ortaya koyduğu tavır ülkenin geleceği açısından çok önemliydi.
"DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİN BİZE YAZDIRDIKLARI TARİH..."

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Onların Demokrasi şehidi olarak bize yazdırdığı tarihin koruyucuları olarak bizler ve bizlerin çocukları sonsuza kadar sürdürmek, ülkenin en büyük geleceğini adım attırmak için her şeyi yapmaya hazırız" dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!