comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ersen Martin: 'Yenilginin nedeni hakem'

07 Aralık 2016, Çarşamba 23:54
Ersen Martin: 'Yenilginin nedeni hakem'

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ersen Martin, Dinamo Kiev maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Röportaj - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş deplasmanda Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup oldu. Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ersen Martin, siyah beyazlıların aldığı yenilgiyi FutbolArena'ya yorumladı.

ERSEN MARTİN: "YENİLGİNİN NEDENİ HAKEM"
"Beşiktaş'ın farklı mağlubiyetinde başlı başına en büyük nedenin hakem olduğunu düşünüyorum." diyen Ersen Martin, "Tamam belki Beşiktaş maça çok iyi başlayamadı ama 1-0'dan sonra ataklar artmaya başlamıştı. Özellikle Quaresma sazı eline almaya başladı, pozisyonlar bulmaya başladık ve tam o anda Beck'e yapılan faulde inanılmaz haksızca bir kırmızı kart ve penaltı... O karardan sonra maçın seyri tamamen değişti." dedi.

"KIRMIZI KART OLMASA YİNE DE DÖNEBİLİRDİ"

"Belki kırmızı kart olmadan 2-0 olsaydı bile Beşitkaş maçı çevirebilirdi" diyen Martin, "Beşiktaş'ın bir çok maçı böyle değiştirdiğini biliyoruz ve Şenol Hoca 2. yarı ile birlikte hamleler yapabilirdi ama o karardan sonra maçın koptuğuna inanıyorum. Sonrasında Tosic'in birkaç hatasıyla maçın çığırından çıktığını düşünüyorum. Birçok Türk takımına yapılan hataları biliyoruz, bu da dün akşam onlardan biriydi." şeklinde konuştu.