comScore

Kayserispor Kayserispor

Erol Bedir'den taraftarlara mesaj

25 Ocak 2017, Çarşamba 14:17
Erol Bedir'den taraftarlara mesaj

Kayserispor Kulüp Başkan Adayı Dr. Erol Bedir, yarın yapılacak olağanüstü kongre öncesi FutbolArena'ya önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Yaklaşık 1 aydır Kayserispor'un fahri başkanlık görevini yürüten ve bu süreçte teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşıp, 9 transfer gerçekleştiren Başkan Adayı Dr. Erol Bedir, kısa zamanda çok önemli işlere imza attıklarını kaydetti. 
 
Sarı-kırmızılı takımın Başkan Adayı Dr. Erol Bedir, kendisine görevin tevdi edilmesiyle birlikte taraftarlardan da büyük destek gördüğünü ifade ederek şu açıklamalarda bulundu.
 
İŞTE O AÇIKLAMA
 
"Benim şahsi bir sosyal medya hesabım yok. Ancak hastane personelimiz tarafından yönetilen sayfama dünden beri binlerce mesaj gelmiş. Arkadaşlarımız gelen mesajları gösterdiler, bende okudum. Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Marifet iltifata tabidir. Kayserili hemşerilerimiz zaten, bize görev tevdi edildiği günden beridir destek oluyorlar. Dün gelen mesajlarla birlikte de ne kadar doğru işler yaptığımızı görmüş olduk. Hiçbir taraftarımızın endişe olmasın, onlar bize bu denli destek verdikçe bizler yolumuzdan dönmeyiz. Yarın gerçekleştireceğimiz olağanüstü kongrenin hayırlı olmasını diliyorum."
 
Haber: Abdulkadir Paslıoğlu - Kayseri

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!