comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Erman Toroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a olay sözler! 'Kul hakkı yemeyeceksin'

26 Şubat 2017, Pazar 22:50
Erman Toroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a olay sözler! 'Kul hakkı yemeyeceksin'

Erman Toroğlu, Gaziantepspor - Fenerbahçe maçının ardından başkan Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 22. haftasında oynanacak olan Gaziantepspor - Fenerbahçe maçının ardından sarı lacivertli taraftarlar karşılaşma öncesinde olduğu gibi yönetimi istifaya davet etti. 


Gaziantepspor - Fenerbahçe maçı sonrası Erman Toroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a çağrı


Gaziantepspor - Fenerbahçe maçının ardından A Spor'da konuşan Erman Toroğlu daha önceki programlarda olduğu gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yine istifa çağrısında bulundu. 

"KABADAYALIK YAPMAYACAKSIN!"
"Aziz Yıldırım her kaldığı saatte Fenerbahçe'nin 1-2 yılını götürür. İnsanların bu ne hırsıdır ya! İyiliğinle kötülüğünle hizmetlerini yapmışın. Fenerbahçe'nin yakasından düş artık. Önüne gelen dava açıyorsun. Fotomaç gazetesinden birisini almam. Geçeceksin bu işleri. Ekmek parasıyla oynamayacaksın. Kul hakkı yemeyeceksin. Fenerbahçe taraftarlarının arkasına geçip kabadayılık yapmayacaksın. Sıkıyorsa Aziz Yıldırım olarak konuşacaksın. Fenerbahçe başkanı oalrak değil."

"FENERBAHÇE'NİN GÜCÜNÜ KULLANMA!"
"Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin gücünü kullanıyor. Siz beni kovarsanız konuşurum diyor. Bunu Fenerbahçe kulübünü kullanarak yapıyor. Ben Aziz Yıldırım olmak gelmiyorum size diyor. Fenerbahçe'yi kullanıyor. Taraftarın arkasına burasına geldi. Maçlara gelmiyorlar işte görüyorsun."

İLKER YAĞCIOĞLU'NDAN FENERBAHÇE'YE ELEŞTİRİLER

"BU FENERBAHÇE FORMASI BEYLER!"

"Fenerbahçe'nin artık şampiyonlukla ilgisi beklentisi yok. Bunu hepimiz biliyoruz. Sahaya baktığın zaman beyazlı ve kırmızılılar var. Hangisi sonuncusu, hangisi zirvede anlamazsın. Şu ligi bilmeyen birini getir, bunların ikisi de kümede kalma mücadelesi veriyor dersin. İnan fark yok. İşin üzücü kısmı yok. Ancak bu forma Fenerbahçe formasıdır."

"FUTBOLCULAR DA BİR ŞEY YAPACAK"

"Oyuncu grubu olarak da sizin biraz tepki koymanız lazım. Her gittiğiniz yerde protesto ile karşılaşıyorsunuz. Advocaat hatalar yapıyor ama futbolcular da kendine gelecek, reaksiyon gösterecek. Bu ne ya? Lig böyle bitmez. Üzücü kısmı bu benim. Başka bir şey yok."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!