comScore

Erman Toroğlu'ndan Fırat Aydınus'a: "Ezildi resmen!"

16 Şubat 2019, Cumartesi 21:46
Erman Toroğlu'ndan Fırat Aydınus'a:

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçını yorumladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 22. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından A Spor'da Erman Toroğlu müsabakayı yorumladı. 


Fenerbahçe 1-1 Atiker Konyaspor A Spor Erman Toroğlu yorumları


Fenerbahçe açısından önemli bir puan kaybı olduğunu söyleyen Erman Toroğlu, "Aslında 10 kişi kalmadı Konyaspor. Slimani son 20 dakikada hücumda 4 tane faul yaptı. Benim diyen Atiker Konyaspor savunmasından daha iyi oynadı." dedi. 

DAHA ÇOK KOMİTE GİDER GELİR"
Erman Toroğlu, hakem Ümit Öztürk'le ilgili olarak başladı ve "Sen karını çocuğunu alıp, maça getirip, maçını yönettiğin teknik direktör ile maç sonu fotoğraf çektireceksin! Ben MHK Başkanı olacağım O son maçın olur. Bunlar kendilerini akıllı başkalarını keriz sanıyorlar. Artık yapamyın ya! Daha çok komite gider, daha çok komite gelir. TFF'ye tesir eden bu durum. Bunlar daha çok MHK VE Federasyon gönderirler. Yılanın başını ezmezseniz tehlikenin nerede olduğunu göreceksiniz. Şimdi daha ne işler olacak." dedi. 

"SKRTEL KIRMIZI KART GÖRMELİYDİ"
Erman Toroğlu ilk yarıda çok tartışılan pozisyonla ilgili olarak, "Karar kırmızı kart olmalıydı. Jailson'un pozisyonu penaltının babası. Adam cart diye geçiriyor. VAR'a gidip bakıyorsun bir de. Dön baba dön yapıyor. Mevlana! Skrtel'i atamadı, ezildi. Jailson'un penaltısını veremedi. 

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!