Kendisi de Edebiyat Öğretmeni olan Şenol Güneş, ilkokul öğretmenini evinde ziyaret ederek elini öptü ve Öğretmenler gününü kutladı.
Emekli öğretmen Yurdanur Güçlü tüm öğrencilerini Atatürk İlkelerine göre yetiştirmeye çalıştığını belirterek "Şenol tam istediğim şekilde Atatürkçü ve başarılı bir insan olarak yetişti.Tüm ülkenin gurur duyduğu başarılara imza attı ve bu başarıları devamvediyor.O'nunla gurur duyuyorum" dedi.
Başarılı teknik adam ise Yurdanur Güçlü'nün Öğretmenler Gününü kutladı ve "Türkiye'nin geleceğini aydınlatan kişiler öğretmenlerimizdir.Ben de İlkokul öğretmeni olmak istemiştim, o zaman olmadı ama sonradan Sosyal Bilgiler Öğretmeni oldum.Öğretmenlerimizin kıymetini hem toplum, hem devlet,hem de birey olarak bilmeliyiz" diye konuştu.

